Cautare

444 de rezultate pentru "telefoane" (2.56 secunde)
Accidente cu telefoane mobile si in China, Coreea de Sud si Nepal Si in China, Coreea de Sud si Nepal au mai avut loc asemenea accidente cu telefoane mobile.
250 de milioane de utilizatori mobili si un nou site pentru telefoane. Facebook a lansat vineri o noua pagina optimizata pentru telefoanele mobile, simplificand astfel structura actuala, care include doua site-uri mobile, unul pentru telefoane cu ecrane tactile si unul pentru telefoane obisnuite.
Va permite telefonului mobil sa devina subtire cat un card de credit Oamenii de stiinta creeaza o noua lentila ultrasubtire cu ajutorul careia urmatoarele telefoane mobile inteligente vor fi subtiri precum cartile de credit, scrie descopera.ro.
Cele mai NEPERICULOASE telefoane mobile. ... Rezultatele cercetarii arata ca produsele Motorola Citrus, l‘Apple iPhone 4S si LE Remarq sunt cele mai putin toxice telefoane mobile, conform unui studiu realizat pe 36 de modele prezente pe piata in ultimii 5 ani.
Telefoanele vor avea incarcatoare universale, in cel mult un an Producatorii de telefoane mobile vor fi nevoiti ca, in termen de aproximativ un an, sa realizeze incarcatoare comune care sa poata fi folosite pentru orice model, potrivit unei decizii a Parlamentului European.
Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210. ... Asta au vazut dealerii de droguri care iau cu asalt magazinele de telefoane mobile, in speranta ca vor mai pune mana pe un Nokia vechi.
Pe de alta parte, exista si categoria persoanelor care nu cumpara nici telefoane Samsung, nici Apple, nici Huawei, ci se orienteaza mai degraba spre brandurile chinezesti, precum Xiaomi, Meizu sau LeEco, care le ofera un smartphone de care au nevoie la preturi mici, ca sa nu le spunem extrem de mici.
Ce aduc nou Apple a lansat marti seara 3 telefoane nou-noute. ... Apple a mai anuntat doua noi telefoane. iPhone 8 si varianta cu ecran mai mare, iPhone 8 plus.
Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Cum poti obtine mai multe telefoane si adrese de-ale colegilor? ... Incearca sa obtii cat mai multe telefoane ale colegilor tai si sa rezolvi totul prin telefon " e epuizant sa faci vizite acasa pentru multi oameni intr-un oras mare.
Vrancea, in timp ce ofereau spre vanzare la diferite persoane trei telefoane mobile, in parcarea unui complex comerciale din sectorul 6, reusind sa vand unul dintre telefoane unei persoane cu suma de 300 lei.
Purtatorul de cuvint al PSD, Claudiu Brinzan, a precizat ca in cazul lui Florin Bogatu, acesta a fost cel care nu raspundea la telefoane cind era sunat de parlamentarii PSD si a refuzat sa participe la o serie de intruniri de partid.
Ar fi pentru a doua oara in cursul unui an cand Comisia sare in ajutorul utilizatorilor de telefoane mobile.
1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com.
Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) primeste zeci de telefoane, ziua si noaptea, de la cetateni inspaimantati ca au vazut in diferite zone ale judetului pasari moarte.
Chirita si Nicusor Constantinescu au inceput sa-si raspunda la telefoane Pe langa proiectele sociale, Chirita a aratat ca mai are in plan si edificarea unei arhive a orasului, care va fi amplasata in incinta fostei fabrici Flamura, dupa model elvetian.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Popescu a sustinut joi, intr-o conferinta de presa, ca in ultimul timp a primit numeroase telefoane de amenintare, i-au fost sparte cauciucurile de la masina, iar totul a culminat cu spargerea sediului PC Sector 4.
- ieri, 15 ianuarie 2008) am primit telefoane prin care mi s-a transmis ca daca se intampla ceva mi se ofera functii de conducere. ... Nu ar avea de ce, in schimb de vineri tot primesc telefoane cu oferte sa ma inscriu in alte partide.
google-analytics.com