Cautare

1433 de rezultate pentru "telefoane timisoara" (2.65 secunde)
Lansat in 2016, proiectul functioneaza cu o echipa de medici specialisti localizata la Timisoara si cu o echipa mobila care se deplaseaza in cinci puncte de lucru:
Stefan Both) La inceputul anilor 1900, in Timisoara, in Bucuresti si in celelalte orase din Romania a aparut moda birjelor, trasuri special amenajate pentru transportul pasagerilor in oras. Cel mai renumit fabricant de birje din Timisoara a fost Iuliu (Gyula) Kardos.
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. ... El s-a dus mai intai la spital in Resita, de unde a fost trimis la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, fiind internat in saloanele special pregatite pentru suspiciuni de coronavirus.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
Cupa Romaniei, sferturi de finala La lovituri de departajare a ratat doar Pamfile, de la Timisoara. ... Poli Timisoara: Paduraru - Sofran, Mera (cpt), Scutaru, Pamfile - D.
A fost bucurie mare joi seara pe aeroportul international din Timisoara. ... La Casa Tineretului din Timisoara li s-au inmanat cate 153 de euro. ... Cei mai tacuti dintre frustratii de la Timisoara se gandeau probabil la o noua plecare.
Istoric, nu neaga nimeni ca a inceput la Timisoara, cu cateva zile mai devreme, dar s-a oficializat si s-a incetatenit ideea revolutiei de la Bucuresti. ... Daca am fi acceptat punctele Proclamatiei de la Timisoara, din martie 1990, fata Romaniei ar fi fost astazi alta.
Fostul director al spitalului municipal din Timisoara, Octavian Mazilu, a fost ridicat de politisti chiar in timp de lua mita de la pacienti.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... ... Bani grei, daca ne gandim la zecile de milioane de euro "pompate" la Timisoara ori la transferurile ce parca nu se mai termina ale Clujului.
OZN-ul de la Timisoara isi schimba infatisarea si devine unul din punctele de atractie ale orasului. Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara.
Politistii Sectiei 1 Urbane Timisoara au intervenit la Liceul Ana Aslan din Timisoara astazi, in urma unui apel la 112.
Femeia care a cumparat un copil de la o familie din Timisoara va fi cercetata in stare de libertate. Ea a fost prinsa in aceasta dimineata si audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara.
Purtatorul de cuvint al PSD, Claudiu Brinzan, a precizat ca in cazul lui Florin Bogatu, acesta a fost cel care nu raspundea la telefoane cind era sunat de parlamentarii PSD si a refuzat sa participe la o serie de intruniri de partid.
Ar fi pentru a doua oara in cursul unui an cand Comisia sare in ajutorul utilizatorilor de telefoane mobile.
1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com.
Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) primeste zeci de telefoane, ziua si noaptea, de la cetateni inspaimantati ca au vazut in diferite zone ale judetului pasari moarte.
Chirita si Nicusor Constantinescu au inceput sa-si raspunda la telefoane Pe langa proiectele sociale, Chirita a aratat ca mai are in plan si edificarea unei arhive a orasului, care va fi amplasata in incinta fostei fabrici Flamura, dupa model elvetian.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Popescu a sustinut joi, intr-o conferinta de presa, ca in ultimul timp a primit numeroase telefoane de amenintare, i-au fost sparte cauciucurile de la masina, iar totul a culminat cu spargerea sediului PC Sector 4.
google-analytics.com