Cautare

1433 de rezultate pentru "telefoane timisoara" (3.50 secunde)
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Fenomen straniu la Timisoara. A inflorit liliacul in ciuda temperaturilor foarte scazute Un fenomen meteo straniu a fost surprins in Timisoara.
Theodor Stolojan a declarat sambata la Timisoara ca in viitor noua formatiune PLD va putea fuziona cu actualul PNL, dar fara grupul condus de Calin Popescu-Tariceanu. ... Acesta, alaturi de ceilalti lideri ai platformistilor, a lansat la Timisoara dezbaterea despre infiintarea PLD.
Declaratia a fost facuta de liberal la Timisoara, acolo unde, a precizat el, un model al unei astfel de aliante functioneaza foarte bine.
Presedintele PNTCD Timis, Marius Popovici, a anuntat ca protocolul PNL-AP-PNTCD va fi semnat la 3 august, la Timisoara.
Pe de alta parte, membrii OTRM Constanta au primit vizita consilierului local PRM din Timisoara, Adrian Pascuta. ... As face chiar un transfer la Timisoara, sa-l luam pe Mazare pentru o perioada.
Lunetisti pe acoperisul cladirilor, zeci de agenti si ofiteri in civil, cordoane de jandarmi, politisti, firme private de paza, garduri de protectie, autobuze pe post de baricada - acesta a fost decorul in care s-a desfasurat vizita liderilor nationali ai PDL la Timisoara.
Pe scena Operei Nationale din Timisoara, domnia sa a atacat, mai vocal decat ii e stilul, marile taceri din ultima perioada. ... - Presedintele nu se reprezinta pe sine, ci ii reprezinta pe cei care l-au ales, a spus domnul presedinte Iohannis la Timisoara.
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
Acest brand extrem de cunoscut nu numai in Romania, ci si pe pretentioasa piata occidentala a fost infiintat in anul 1937, la Timisoara, de industriasul Guban Blaziu, si si-a castigat notorietatea internationala mai intai prin produsele chimice exportate.
Situatia statiei CFR Petrosani si a altor aproximativ 50 de halte si statii din Regionala CFR Timisoara pare sa scape de sub control, sute de oameni fiind nemultumiti de bezna de pe timpul noptii.
Mai multe aeronave cargo si de pasageri care urmau sa aterizeze, miercuri, la Bucuresti, au fost directionate spre Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara sau spre Aeroportul Mihai Kogalniceanu, din Constanta, din cauza cetii din Capitala.
Bucurestiul si Clujul sunt orasele cele mai cautate de catre marile lanturi hoteliere, urmatoarele locatii pe lista acestora fiind Timisoara si Brasov potrivit reprezentantilor marilor lanturi internationale hoteliere prezenti la Forumul Ospitalitatii."Vrem sa ne dezvoltam A®n Bucuresti, cred ca A®nca mai este loc, iar alte orase care ne-au atras atentia sunt Brasovul, Clujul, Sibiu si Timisoara.
Ministerul Transporturilor cauta intermediari pentru listarea aeroporturilor din Constanta si Timisoara. ... Potrivit anuntului institutiei, casele de brokeraj vor putea depune ofertele pana pe 25 august, pentru Aeroportul International Mihai Kogalniceanu si pana la 1 septembrie, pentru Aeroportul International Traian Vuia Timisoara.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Preturile apartamentelor din Timisoara sunt in cadere libera. ... Potrivit specialistilor unui portal imobiliar din Timisoara, in luna mai, pretul unui metru patrat de suprafata utila in cazul apartamentelor vechi a ajuns la 909 euro, indiferent de numarul de camere, cu 3,4% mai mic decat in luna aprilie.
Comisia Europeana (CE) a aprobat o finantare nerambursabila de 124,4 milioane de euro, din Fondul de Coeziune, pentru constructia autostrazii Timisoara-Arad si a centurii ocolitoare Arad.
"Culoarul va avea ruta Patras - Atena - Salonic - Sofia - Vidin - Calafat - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Timisoara - Curtici - Budapesta - Hegyeshalom, iar de aici va face legatura cu vestul Europei, prin Viena.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Piata de colectare a creantelor din Romania este de peste 50 de milioane de euro TIMISOARA.
google-analytics.com