Cautare

1433 de rezultate pentru "telefoane timisoara" (3.00 secunde)
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: ... De exemplu, noi la Timisoara avem aproximativ 12, iar la Cluj sunt de zece ori mai mult.
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. ... Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena? ... Noaptea aceea a venit acum si in Timisoara, si in Viena.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti au descins, duminica dimineata, in 30 de locatii - 13 in localitatea Strehaia, noua in județul Hunedoara, patru in Cluj, trei in Timisoara si una in județul Arges.
Poli Timisoara - Petrolul 0-3, la "masa verde". ... Poli Timisoara si Petrolul au apucat sa joace doar 37 de minute, pentru ca nocturna a cazut de doua ori, iar conform regulamentului, rezultatul va fi 0-3 "la masa verde.
Ba mai mult, s-a spus ca ati dat chiar dumneavoastra telefoane pentru a convinge anumiti primari. Si presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a facut referire, intr-o conferinta de presa, la telefoane date de PNL Constanta... ... Stelian Dutu despre telefoane date de PNL.
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est, citata de Mediafax.
Piata accesoriilor de telefoane mobile va cunoaste o crestere importanta si in 2008, respectiv 50% fata de anul trecut, au declarat oficialii Germanos. ... Se estimeaza ca piata accesoriilor de telefoane mobile creste mai repede decat cea a terminalelor mobile.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta112 (SNUAU) va deveni complet functional la jumatatea luni noiembrie, cand va fi posibilasi localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.
Cu N76, producatorul finlandez se adreseaza unui public care doreste un plus de eleganta o data cu un telefon mobil cu grad mare de functionalitate si o gama bogata de aplicatii. Nokia, pe primul loc în topul vânzarilor de telefoane mobile Nokia conduce detasat segmentul producatorilor si vânzatorilor de telefoane mobile, conform unui studiu efectuat în primul trimestru al anului 2007 de catre AMR Research, informeaza www.arenait.net.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Accidente cu telefoane mobile si in China, Coreea de Sud si Nepal Si in China, Coreea de Sud si Nepal au mai avut loc asemenea accidente cu telefoane mobile.
250 de milioane de utilizatori mobili si un nou site pentru telefoane. Facebook a lansat vineri o noua pagina optimizata pentru telefoanele mobile, simplificand astfel structura actuala, care include doua site-uri mobile, unul pentru telefoane cu ecrane tactile si unul pentru telefoane obisnuite.
Va permite telefonului mobil sa devina subtire cat un card de credit Oamenii de stiinta creeaza o noua lentila ultrasubtire cu ajutorul careia urmatoarele telefoane mobile inteligente vor fi subtiri precum cartile de credit, scrie descopera.ro.
Cele mai NEPERICULOASE telefoane mobile. ... Rezultatele cercetarii arata ca produsele Motorola Citrus, l‘Apple iPhone 4S si LE Remarq sunt cele mai putin toxice telefoane mobile, conform unui studiu realizat pe 36 de modele prezente pe piata in ultimii 5 ani.
Telefoanele vor avea incarcatoare universale, in cel mult un an Producatorii de telefoane mobile vor fi nevoiti ca, in termen de aproximativ un an, sa realizeze incarcatoare comune care sa poata fi folosite pentru orice model, potrivit unei decizii a Parlamentului European.
Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210. ... Asta au vazut dealerii de droguri care iau cu asalt magazinele de telefoane mobile, in speranta ca vor mai pune mana pe un Nokia vechi.
google-analytics.com