Cautare

1600 de rezultate pentru "telefoane clienti" (4.54 secunde)
Pentru a atrage cat mai multi clienti companiile din domeniul imobiliar dezvolta de cativa ani o noua stategie de piata. ... In timp agentiile imobiliare s-au confruntat cu clienti dornici sa achizitioneze imobile, dar care nu reuseau sa obtina creditele necesare in timp util.
In ultimele doua luni s-a constatat o crestere a numarului de clienti care solicita rescadentarea contractelor de leasing sau amanari la plata ratelor fata de perioada anterioara, fara a avea insa o statistica in privinta acestora.
De la inceputul acestui an, hotelurile din toata tara se bat in oferte pentru a castiga clienti in plus, deoarece criza a scazut incasarile cu aproape 30% fata de anul trecut.
Asa a si fost pe vremea cand capitalismul functiona, iar bancile nu puteau prospera (si rezista) fara ca propriii lor clienti sa nu fie la randul lor castigatori in arena economiei de piata. ... nici nu isi are locul pentru a descrie relatia dintre banci si clienti pe meleagurile mioritice.
In Marea Britanie, compania Tesco colecteaza lunar 1,5 miliarde de informatii despre clienti, a caror prelucrare ii permite sa adapteze preturile si campaniile promotionale la nevoile acestora. Amazon foloseste datele despre clienti pentru a le propune acestora alte produse care i-ar putea interesa.
Purtatorul de cuvint al PSD, Claudiu Brinzan, a precizat ca in cazul lui Florin Bogatu, acesta a fost cel care nu raspundea la telefoane cind era sunat de parlamentarii PSD si a refuzat sa participe la o serie de intruniri de partid.
Ar fi pentru a doua oara in cursul unui an cand Comisia sare in ajutorul utilizatorilor de telefoane mobile.
1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com.
Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) primeste zeci de telefoane, ziua si noaptea, de la cetateni inspaimantati ca au vazut in diferite zone ale judetului pasari moarte.
Chirita si Nicusor Constantinescu au inceput sa-si raspunda la telefoane Pe langa proiectele sociale, Chirita a aratat ca mai are in plan si edificarea unei arhive a orasului, care va fi amplasata in incinta fostei fabrici Flamura, dupa model elvetian.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Popescu a sustinut joi, intr-o conferinta de presa, ca in ultimul timp a primit numeroase telefoane de amenintare, i-au fost sparte cauciucurile de la masina, iar totul a culminat cu spargerea sediului PC Sector 4.
- ieri, 15 ianuarie 2008) am primit telefoane prin care mi s-a transmis ca daca se intampla ceva mi se ofera functii de conducere. ... Nu ar avea de ce, in schimb de vineri tot primesc telefoane cu oferte sa ma inscriu in alte partide.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Corlatean a facut referire la un "aspect fara precedent" si anume faptul ca MAE, prin semnatura secretarului de stat Eugen Tomac, care a fost consilier al presedintelui Traian Basescu, fost candidat al PD-L la europarlamentare in diaspora si coordonator al Departamentului pentru romanii de pretutindeni, a solicitat partidelor politice romanesti, inclusiv PSD, "in termeni foarte fermi, imperativi", sa comunice care sunt reprezentantii partidelor in sectiile de votare, cu nume, prenume, CNP, telefoane si toate coordonatele.
Ministerul Tineretului si Sportului a incheiat, in perioada in care Monica Iacob-Ridzi se afla in fruntea sa, un contract cu o firma a unui membru PD-L din Gaesti, care a vandut ministerului calculatoare, telefoane mobile, faxuri si imprimante in valoare de 100.000 RON.
dosare fabricate, oameni politici purtati in catuse prin fata camerelor de luat vederi, anchete declansate impotriva unor decizii de oportunitate ale Guvernului, cu sute de mii, daca nu milioane de oameni ale caror telefoane au fost ascultate.Pentru a completa acest tablou al abuzurilor si incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenilor, a fost pusa la punct o masinarie de manipulare, cu UM din presa care raspundeau la comenzi;
De aceea, un mare producator de profil intentioneaza sa fabrice telefoane mobile cu preturi extrem de scazute, destinate celor trei miliarde de consumatori din tarile in curs de dezvoltare care nu isi pot permite produsele existente in prezent pe piata.
Cererea pentru telefoane mobile cu preturi reduse a crescut in acest an, principala cerere inregistrandu-se pe pietele in curs de dezvoltare. Potrivit specialistilor, aproape doua miliarde de persoane detin in prezent telefoane mobile.
google-analytics.com