Cautare

1600 de rezultate pentru "telefoane clienti" (3.37 secunde)
Mai mult decat atat, calitatea net superioara a produselor a atras an de an tot mai multi clienti, gradul de loialitate al acestora fiind net vizibil in raport cu alte branduri.
Compania IT Asesoft Distribution vrea pentru anul viitor dezvoltarea marcii proprii de monitoare LCD, Horizon, prin atingerea unei cote de piata de 10% si pastrarea primului loc între marcile românesti de monitoare LCD, a anuntat ieri compania.„În ultimii doi ani, piata de monitoare a cunoscut o transformare rapida, astfel ca, în prezent, 94% dintre clienti se îndreapta catre monitoarele LCD si doar 6% catre cele cu tub catodic.
informarea si cresterea increderii actualilor si potentialilor clienti, atragerea unora noi, rezolvarea problemelor la nivel personal cu ei.
"Sunt comenzi de la clienti din toata tara." Pcfun.ro si pcgarage.ro, doi dintre cei mai mari retaileri online locali - controlati de omul de afaceri Marius Ghenea -, anuntau duminica pe site ca vor avea in stoc tablete iPad 2 peste 11 zile.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
se vor transforma in clienti multumiti, care la randul lor vor aduce noi clienti, contribuind astfel prin recomandari la promovarea afacerii dvs.
Insa, din cauza zonei cu risc sportiv maxim, cum spune in gluma Mosul, pub-ul nu poate primi clienti in timpul meciurilor de fotbal programate pe arena Ilie Oana. In lipsa de clienti permanenti, Doroftei are probleme si cu ospatarii.
Pentru a evita astfel de confuzii pe viitor si pentru ca Nicolau nu l-a sunat, in vederea confirmarii autenticitatii stirii, Basescu a dat insa dispozitie sa i se anuleze presedintelui SRTV toate posturile telefonice operative - asa numitele "telefoane scurte”, taindu-i astfel lui Nicolau legaturile directe parlamentare, guvernamentale si prezidentiale.
casierii de la casele de schimb valutar se pling ca atita vreme cit nu vinde nimeni valuta, ei n-au cum sa cumpere si sa revinda pentru profit, punind lipsa lor de activitate si pe seama faptului ca satmarenii cu venituri medii, unii dintre principalii lor clienti, isi pastreaza leii - lei, pentru cumparaturile de sarbatori...
Ca sa fie profitabila, o agentie de turism trebuie sa aiba un volum mare de clienti si sa aiba sediu in proprietate. ... "Practic, aceleasi telefoane le dai pentru a face rezervari.
Cei trei premiati au fost Armina Dobrica, Oana Costea si Elena Mega, premiile constand in telefoane mobile.
BMW 520d Touring, cu exteriorul în culoare Space Grey metalizat si care dispune de acoperis panoramic din sticla, faruri cu Xenon, sistem de navigatie cu interfata Bluetooth pentru telefoane mobile si BMW on line, va fi supus unui adevarat test de performanta în luna august, când juristul îsi va vizita mai multi clienti.
Reduceri minuscule sau chiar fictive, scumpiri accelerate cu cateva zile inainte de Black Friday, ca sa fie loc de "discounturi", mai apoi, site-uri blocate si comenzi neonorate din cauza stocului redus, sunt in topul criticilor aduse de clienti, scrie evz.ro.
Optiunea este gratuita si poate fi activata prin apel la serviciul Clienti. ... Patru modele noi de telefoane concepute pentru I-Mode vor fi puse în vânzare de operator deoarece serviciul nu poate fi accesat decât prin intermediul telefoanelor compatibile:
Orange a comunicat pe 24 mai ca o parte din clienti au fost supusi unei tentative de frauda prin intermediul metodei de „phishing“. ... Urmarea fireasca era ca „tâlharii prin SMS“ îsi reîncarcau propriile telefoane si pagubitii ramâneau fara creditul achizitionat.
Primele informatii idica faptul ca, pana duminica seara, peste 500.000 de telefoane au fost comercializate. ... De aici s-au iscat alte nemultumiri caci multi clienti nu au reusit sa realizeze operatiunea.
Beneficiile implementarii proiectului Sigurec sunt multiple pentru clienti, carora li se ofera un mecanism modern si eficient pentru a se debarasa de deseurile casnice in cal mai prietenos mod pentru mediu.
Victor a tainuit bunurile sustrase de la unul din ,,clienti’’, ulterior solicitandu-i acestuia suma de 450 lei, in vederea recuperarii lor.
In calitate de francizat, sarcina dumneavoastra este sa gasiti teren, clienti, sa construiti sau sa subcontractati realizarea fundatiei, peretilor si acoperisului si sa supravegheati montarea sistemului de kituri.
ING precizeaza ca nu a modificat dobânzile la creditele pentru clienti, ca urmare a volatilitatii crescute de pe piata interbancara, si nu a deviat de la dobânda pietei publicata de Banca Nationala a României (BNR)."ING Bank România respecta legislatia în vigoare, respecta principiile concurentei loiale si, mai ales, îsi respecta clientii.
google-analytics.com