Cautare

59 de rezultate pentru "telecom tvtelecom tv" (2.68 secunde)
Exista interes pentru Romania din partea unor fonduri de investitii care nu stiau pana acum unde este Bucurestiul, dar din pacate dimensiunea companiilor locale este foarte redusa. In schimb, anumite decizii externe ar putea permite tranzactii intre filialele lor locale, in special in domeniul telecom.
Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania. Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Site-urile web nu existau inca- era abia anul 1987- dar retelele de computere si sistemele telecom erau suficient de bine conectate intre ele incat sa formeze un peisaj electronic ascuns pe care adolescentii cu aptitudini tehnice il puteau explora.
Nistoran a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si infiintat mai multe companii de telecomunicatii, cum ar fi Globalnet, Avenir Telecom sau Netcom.
Principalii operatori alternativi in acest domeniu sunt firme care furnizeaza si serviciu de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, cum ar fi UPC Romania (care a preluat Astral Telecom) si RCS&RDS.
In primavara lui 2005, consortiul a vandut participatia catre France Telecom, actionarul majoritar al operatorului de telefonie mobila Orange, intr-o tranzactie cu valoarea totala de 523 de milioane de dolari.
In privinta cooperarii economice bilaterale in domeniul tehnologiei informatiei, se urmareste infiintarea unui operator de telefonie fixa cu capital mixt romano-chinez, prin asocierea Companiei Nationale Posta Romana cu Shenzhen Zhongxing Telecom (ZTE), cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din China.
Potrivit datelor publicate de Ministerul Economiei ti Finantelor, cel mai important operator de telefonie mobila din Romania dupa cifra de afaceri ti profitul net a fost in 2006 filiala locala a grupului francez Orange, detinut de France Telecom.
In acest an, cand valoarea tranzactiilor online vor atinge 35 de milioane de euro, cele mai cautate au fost produsele telecom, precum plata facturilor sau cartele pre pay, cu o pondere de 30%, urmate de turism, transport si cazare, cu 20%, si de e-tail, cu 18%.
Comisia Europeana a atentionat intotdeauna asupra importantei independentei autoritatilor de reglementare, drept pentru care va examina cu atentie recentele evolutii pe piata telecom din Romania, incluzand aici atat motivele demiterii presedintelui ANRCTI, cat si impartialitatea acestei institutii, a declarat vineri pentru HotNews, Martin Selmayr, purtatorul de cuvant al comisarului european pe telecomunicatii, Viviane Reding.
Într-un discurs rostit sâmbata la Venetia, la summit-ul operatorilor europeni de telecomunicatie, comisarul Reding a dat România drept exemplu negativ privind „legislatia slaba si inconsistenta“ în acest domeniu.
Grupul Saudi Oger este proprietarul operatorului de telecomunicatii Oger Telecom, prezent pe pietele din Arabia Saudita, Liban, Iordania, Africa de Sud si Turcia.
Stagira (actual Axel Telecom)- 2. 856. 691,33 dolari; Oscar Maritime- 2. 832. 817,43 dolari; Conav J&T Shipping- 2.
In cei 18 ani, reprezentantii companiei estimeaza ca s-au dezvoltat si implementat proiecte de Retail Branding (shwroom-uri auto, supermarket-uri si hypermarket-uri, dealeri telecom, banci, magazine, restaurante, etc.) pentru peste  15.000 locatii si s-au semnalizat (totemuri, pazii copertine, bandouri, semne directionale, casete al pompa, etc.) peste 750 de benzinarii, ambele categorii atat in Romania cat si la nivel international.
' Organizarea GLOBAL FORUM la Bucuresti este ocazia perfecta de a repune in dezbaterea reprezentantilor industriei telecom o serie de subiecte mai actuale decat oricand:
Syscom Digital, condusa de Maia Novolan, om cu 15 ani de experienta in interactive, telecom si media, s-a impus, in mai putin de 1 an de la lansare, ca unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniu, castigand increderea unor companii importante cum ar fi:
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-si cumpara rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piata de cablu intr-o tranzactie care s-ar ridica in jurul a 300 de milioane de dolari.Conform unor surse de pe piata, Teszari - care detine 43% din RCS&RDS - este in proces de selectie a bancii de investitie care trebuie sa-i asigure finantarea pentru aceasta tranzactie care daca s-ar realiza, ar schimba fundamental toata piata telecom romaneasca, care este extrem de fragmentata si cu o concurenta acerba.
Acest univers de aproape 600.000 romani face ca Softpedia sa fie reconsiderata de advertiseri pentru campaniile online de pe Internetul romanesc, nu doar de catre firmele si produsele IT/Telecom, ci si de catre marci si produse de larg consum.
Anuntul a fost facut la Hong Kong, in cadrul ITU Telecom World 2006, o conventie importanta pentru industria de telecomunicatii.
google-analytics.com