Cautare

3863 de rezultate pentru "telecom craiova" (4.04 secunde)
Desi se poarta discutii pentru disponibilizarea a 180 de persoane, cehii dau asigurari ca vor investi serios în Banie.Sindicatul de la Avioane Craiova se teme de ce este mai rau, având în vedere ca s-au prelungit înca o data negocierile dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si cehii de la Aero Vodochody a.s.
Desi se poarta discutii pentru disponibilizarea a 180 de persoane, cehii dau asigurari ca vor investi serios în Banie.Sindicatul de la Avioane Craiova se teme de ce este mai rau, având în vedere ca s-au prelungit înca o data negocierile dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si cehii de la Aero Vodochody a.s.
Compania sustine totusi ca investitiile promise la Craiova ramân în picioare. ... Aflat la început de drum în România, dupa ce a cumparat fosta fabrica Daewoo de la Craiova, Ford precizeaza ca, în cazul în care recesiunea va afecta dur piata autoturismelor, îsi va revizui politica investitionala din România.
Comisia Europeana a dovedit o abordare extrem de nefireasca privind contractul cu Ford de privatizare a Automobile Craiova, afirmand ca statul ar fi putut castiga mai mult daca nu ar fi pus conditia mentinerii profilului fabricii si a locurilor de munca, a declarat marti premierul Tariceanu.
Craiova face maine ultima strigare a satelitilor care vor sa devina parteneri in Zona Metropolitana. Consilierii craioveni sunt convocati pe 12 februarie, in sedinta extraordinara, sa ia o decizie pentru infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova", se arata pe site-ul municipalitatii.
La uzina din Craiova se vor produce motoare de capacitate mica (pe benzina) dar abia din 2010.
Ziaristii din Banie au condus modelul Transit Connect, vehicul comercial care va intra in productie din toamna acestui an, in fabrica Ford din Craiova.
Marti s-au deschis ofertele depuse de firme pentru realizarea proiectului de reamenajare si reabilitare a Aeroportului International Craiova. Dintre cele 27 de firme care si-au anuntat initial intentia de a participa la licitatie, numai opt au depus oferte, potrivit reprezentantilor Aeroportului Craiova.
Ministerul Finantelor a precizat, in exclusivitate pentru GdS, ca Ford a investit la Craiova 98 de milioane de euro Noul contract al Ford pentru fabrica auto de la Craiova va aparea in luna octombrie, cand va fi semnat actul aditional prin care americanii de la Ford Motor Company au cerut amanarea investitiilor la Craiova.
In plina criza, chiar daca muritorii de rand nu si-au mai permis sa isi cumpere masini anul acesta, in Craiova traiesc oameni care au avut privilegiul sa isi cumpere autovehicule de inalta clasa:
Pe 31 martie expira termenul pana la care persoanele fizice si juridice din Craiova isi pot achita taxa de parcare pe anul 2012 pentru autovehiculele pe care le detin, primind cu aceasta ocazie si un autocolant, numit vinieta de parcare.
Ambasadori, atasati comerciali ai ambasadelor deschise la Bucuresti, ministri, factori de decizie ai administratiei locale si centrale, reprezentanti ai mediului academic si zeci de oameni de afaceri din toata regiunea Olteniei s-au adunat ieri in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, in cea de-a doua zi a Forumului Economic Regional Oltenia, organizat in Craiova, in perioada 4-5 aprilie.
Directorul general Ford Romania, Henrik Nenzen, a anuntat ca producatorul auto va construi in curand inca un model la fabrica din Banie, dupa lansarea din aceasta luna a productiei noului B-Max Ford are planuri mari la Craiova.
Evenimentele de afaceri sunt mai prezente ca niciodata in Craiova. ... Camera de Comert si Industrie Dolj impreuna cu grupul de initiativa Junior Chamber International Craiova invita tinerii antreprenori ai judetului sa participle la Business Networking Event 1st Edition!
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
FRF a pierdut o prima disputa juridica in razboiul cu Adrian Mititelu, dar pregateste o noua lovitura pe care sa o aplice Universitatii Craiova.
Pe 15 septembrie 1982, "Craiova Maxima" castiga in fata Fiorentinei lui Antognoni, Passarella, Bertoni cu 3-1. Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova.
google-analytics.com