Cautare

1089 de rezultate pentru "tel contact cablu" (4.51 secunde)
Zilnic sintem inconjurati de suferinta, fie ca vorbim de persoane apropiate noua, care au fost lovite de boala, ori de cei cu care intram in contact prin prisma activitatilor zilnice. ... Asta ar insemna sa ai un tel in viata, iar ei nu-si pot permite asa ceva.
La aeroport, primesc pliante in limba spaniola cu informatii si date de contact, printre care numere de urgenta, harta Bucurestiului si a Arenei Nationale, puncte de atractie turistica, dar si datele de contact ale Ambasadei Spaniei.
Melania Radu) Noaptea de Sanziene este o noapte magica, un moment de liniste, de echilibru, in care se deschid portile cerului si lumea de dincolo vine in contact cu lumea pamanteana.
Prin "date serioase" se intelegeau cazurile in care existau urme fizice ale fenomenului, cele in care s-a produs un deces al unui militar in contact cu fenomenul si cele in care a fost afectata functionarea aparaturii.
varf triunghiular, cavernos in interior, tunele naturale, ca si cum ar fi o structura in interiorul muntelui, destul de impenetrabil, doua persoane plimbandu-se afara (imposibil de realizat un contact cu ei) si alte doua inauntrul structurii.
In al treilea rand, este un exemplu clasic de ceea ce militarii ar numi un plan care nu ar supravietui in contact cu inamicul.
"Cei care cred ca un contact cu extraterestri ar fi benefic pentru omenire au fost de doua ori mai multi decat cei care cred contrariul". ... Ingerii si demonii "sunt creaturi reale cu care oamenii vin uneori in contact atunci cand acestia li se dezvaluie".
Raia este o boala comuna, transmisa prin contact direct caracterizata printr-un prurit generalizat, aspectul leziunii fiind de papule escoriate nespecifice. ... de obicei cea de contact sau dermatita atopica, apare ca un placard pruriginos, prost delimitata, ce prezinta 4 faze:
Desi a avut un contact, fizic si verbal, cu entitati nepamantene, C.B.
Dar astronomii, chiar daca admit ca propria noastra galaxie este plina de viata, sunt convinsi ca distantele interstelare imense interzic practic orice contact direct intre oameni si extraterestri.
Relativa discretie cu care actioneaza reprezentantii supercivilizatiilor, retinerea lor atunci cand se pune problema de a lua contact cu noi oficial s-ar datora, conform parerii majoritatii analistilor, mai multor factori.
O interceptare inseamna ca piloti de avioane de vanatoare sunt ridicati si reusesc sa se apropie suficient pentru a stabili nu numai un contact vizual cu OZN-ul, dar si sa obtina blocarea tintei pe radarul de bord.
Exista persoane care au afirmat ca, dupa ce s-au aflat in contact de mai multe ori cu craniul Mitchell-Hedges si au petrecut mai mult timp in preajma lui, s-au vindecat chiar si de boli cronice.
A avut chiar sentimentul ca entitatea ar dori un contact sexual cu ea.
Jacques Vallee se intreba de ce oare numai gandul unui presupus contact cu o alta forma de inteligenta provoaca reactii atat de violente. ... Un contact prematur cu o civilizatie mult superioara ar duce in mod cert la blocarea creativitatii culturii pamantene.
FARCAS) In 1997, a fost difuzat filmul SF de mare succes Contact, bazat pe romanul cu acelasi nume, din 1985, al lui Carl Sagan. ... Personajul lui Eleanor Arroway, din romanul Contact, i-a fost inspirat lui Carl Sagan de fostul specialist si director SETI, astronomul Dr.
KeysFin detine si aplicatia KeysFin Mobile, prin intermediul careia utilizatorul poate accesa usor si rapid informatii de contact, situatii financiare, indicatori si informatii juridice de la peste un milion de companii si PFA-uri active din Romania.
UFO Contact at Pascagoula. ... El incercase, inca din 1990, fara succes, sa intre in contact cu cei doi martori si sa-i determine sa ii vorbeasca despre cele intamplate.
Sa inteleaga faptul ca pentru fiecare om centrul pamantului este exact acolo unde talpile sale iau contact cu gravitatea si sa respecte acest drept al lui de a socoti ca Steaua Polara arata exact urma talpilor lui", le-a transmis Vosganian tinerilor sai colegi.
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se declara "onorat" sa conduca Guvernul Romaniei dupa al doilea tur de scrutin si saluta colaborarea PSD-PNL, mentionand ca, desi nu se afla in tara, este in contact cu liderii politici de la Bucuresti "pentru a parafa toate detaliile".
google-analytics.com