Cautare

1090 de rezultate pentru "tel contact cablu" (7.81 secunde)
Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax: 0254/230717 si tel./fax:
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, cu sediul in bdul Lacul Tei, nr. 1-3, sectorul 2, Bucuresti, tel.: ... Relatii suplimentare, la tel.: 021/ 303.75.41 si 021/303.73.57.
*Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel : ... *Sulina - sediul Primariei - tel : 0240-543.111; Din aceasta locatie vor fi supravegheate unitatile turistice din localitatile:
Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
Accesul in salile de spectacole va fi liber pentru public si se va face pe baza de invitatii, care pot fi solicitate de la Agentia Teatrului National Marin Sorescu (tel. 0251.413.677) si de la Agentia Filarmonicii Oltenia (tel.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
[email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel: 0744.360.004.
[email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel: 0744.360.004.
Cum ar spune francezii "Tel maitre, tel valet" ("Asa stapan, asa sluga - n.red.) Informatiile la presa fusesera date, evident, de oamenii lui Morar", mai scrie Adrian Nastase.
Astfel, invitatii care vin la ziua artistei, nu-i vor aduce cadou, ci vor dona o anumita suma direct in contul deschis pentru cazul fetitei, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Tel..., fără ... bip, tel...“ dovedeşte că la bătraneţe, ca şi la tinereţe, totu-i pană
DNA l-a trimis in judecata luni pe Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, in dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si alte infractiuni.
„Serviciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G - se adreseaza exclusiv abonatilor RCS & RDS la unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel, care sunt platitori la zi ai facturilor“, se arata într-un comunicat emis ieri de RCS & RDS.
Acces prin reteaua de cablu de TV 3.6. ... - Acces prin reteaua de cablu de TV - Acces prin satelit Aceasta tehnologie a fost dezvoltata pentru a asigura accesul in zonele izolate la internet de banda larga, sau in zone in care furnizorii clasici nu au infrastructura dezvoltata.
Cladirea a "inghitit" peste 14.500 metri de cablu, din care 2000 numai cablu electric, gara beneficiind si de un centru de supraveghere ultra performant, fiecare coltisor al cladirii si intreaga faleza fiind monitorizate de zeci de camere de luat vederi, dupa cum ne-a spus Fadei.
Incepand de azi intra in vigoare ordinul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), care ii obliga pe furnizorii de utilitati, telefonie mobila, cablu, Internet, pe comerciantii de masini in leasing si pe institutiile de credit sa schimbe contractele pentru clienti pentru a include clauze in favoarea acestora.
Furnizorii de utilitati, companiile de telefonie mobila, cablu, internet sau comerciantii de masini in leasing sunt obligati sa modifice contractele, care acum vor contine noi clauze.
Ponderea cea mai mare in numarul total de conexiuni de acces dedicat la internet in banda larga la puncte fixe o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/ FTP (52,5%), urmate de conexiunile xDSL (22,5%) si de conexiunile prin cablu coaxial (19,6%).
Costurile de constructie a cablului sunt estimate la 400 de milioane de euro, fiecarei tari revenindu-i constructia statiei de conversie de pe teritoriul sau si a portiunii de cablu ce va tranzita platforma continentala.
Odata cu lansarea serviciului de telefonie fixa pentru segmentul rezidential, DCS doreste sa atraga o parte importanta a clientilor care utilizeaza deja serviciile de Internet oferite de companie, procentul mediu estimat al abonatilor de cablu si Internet care vor opta pentru triple-play fiind de cel putin 30% in primul an, in functie de zona.
google-analytics.com