Cautare

2430 de rezultate pentru "teius crisan ioan" (3.78 secunde)
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
In aceste conditii, atributiile primarului au fost preluate de viceprimarul Crisan Stanciu, care ne-a declarat ieri ca nu poate conduce o comuna de 12.000 de locuitori de unul singur. ... Este o situatie de care nu mai auzit nimeni in tara", ne-a declarat viceprimarul Crisan Stanciu.
Nicolae Crisan, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), ne-a declarat ca, in urma discutiilor cu autoritatile de supraveghere si control din aceste tari, operatorii austrieci, unguri si greci vor sa foloseasca “nisa, culoarul pietei romanesti“ pentru a incepe aici afaceri de succes.
Daunele platite in 2004 de societatile de profil din asigurari directe au depasit 13.100 miliarde de lei, in urcare cu 57% fata de 2003, ritmul fiind superior cresterii pietei asigurarilor, situat la 30%, a declarat presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Nicolae Crisan.
In replica, Nicolae Crisan, presedintele CSA, ne-a declarat ca „acele companii de asigurare care nu au acum banii necesari majorarii de capital social nu vor avea nici peste sase luni, nici mai tarziu.“ Crisan a adaugat ca „societatile captive, de nisa“ vor disparea de pe piata pentru ca nu au fost capabile ca pana in prezent sa-si gaseasca investitori.
"In urmatoarele trei-patru luni, vom da in folosinta baza de date unica impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor, care va evidentia toate pagubele inregistrate de detinatorii auto, precum si alte criterii pe baza carora se pot stabili primele de asigurare ", spune Presedintele Comisiei de supraveghere a asigurarilor, Nicolae Crisan.
Din partea constructorului american de autoturisme au fost prezenti la dezbateri Dionisio Campos, managerul de tranzitie, si Nadia Crisan, PR pentru Ford din partea firmei de consultanta Mc Guire & Woods.
Din partea constructorului american de autoturisme au fost prezenti la dezbateri Dionisio Campos, managerul de tranzitie, si Nadia Crisan, PR pentru Ford din partea firmei de consultanta Mc Guire & Woods.
Din partea constructorului american de autoturisme au fost prezenti la dezbateri Dionisio Campos, managerul de tranzitie, si Nadia Crisan, PR pentru Ford din partea firmei de consultanta Mc Guire & Woods.
"Din septembrie 2009, cand am inceput productia la fabrica din Craiova, Ford a produs 11.764 de unitati Transit Connect", a precizat, pentru GdS, Nadia Crisan, membru in Consiliul de Administratie al Ford Romania.
Bucuria lui Catalin Crisan (45 de ani) ca a devenit tatic pentru a treia oara este umbrita de faptul ca fiica lui cea mare, Daria (12 ani), rodul iubirii cu fosta sa sotie Lucia Bubulac, nu vrea sa o cunoasca pe Lara, fetita lui din cea de-a doua casnicie.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
- Din partea Grupului parlamentar PSD o sa-i dau cuvantul domnului senator Doru Ioan Taracila. ... Ioan Timis: ... Ioan Timis: ... Ioan Oltean: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Doru Ioan Taracila:
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Ioan Talpes, fost sef SIE: In 13 iunie 1990 s-a incercat o lovitura de stat, sustinuta de Franta Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, Ioan Talpes, sustine ca violentele din 13 iunie 1990 au fost provocate de agenti ai unor state straine, cu precadere Franta.
InfoBrasov.net - Ardeleanul Ioan Rus: ... Ioan Rus, ministrul Transporturilor: ... Intr-o editie speciala a Jurnalului de Seara, Cosmin Prelipceanu a tras concluziile campaniei Digi24 "Romania cu incetinitorul" impreuna cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, cu seful CNADNR, Narcis Neaga, si cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei.
google-analytics.com