Cautare

2336 de rezultate pentru "tatar ioan" (3.13 secunde)
Aceiasi raspandaci vorbeau si despre un desantat pariu facut intre Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu imediat dupa castigarea puterii, la sfarsitul anului 2000.
Fostul senator pesedist si sef al SIE, Ioan Talpes, si-a anuntat angajamentul pentru constituirea unui pol crestin-democrat, chiar daca actuala conducere a PPCD l-a dezamagit.
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca Biroul Executiv al filialei a hotarat joi seara sa-i acorde lui Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, un termen de doua-trei saptamani pentru a-si rezolva situatia din partid.
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut: ... Augustin Ioan) (continuare) Din motive evidente, capitala Romaniei trece din vreme in vreme prin transformari chirurgicale, care sunt aproape intotdeauna radicale. ... Ioan).
Aici este un veritabil paradis al arheologilor constanteni si calaraseni, care cerceteaza ramasitele din piatra ale Cetatii legendare Vicina, o fortificatie bizantina, construita in a doua jumatate a secolului al X-lea, dupa anul 971, in vremea stapanirii Dobrogei de catre imparatul bizantin Ioan Tzimiskes.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. ... Principalul motiv invocat de Dan Ioan Popescu este acela ca PSD a incetat sa mai fie un partid democratic.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, recent demisionat din partid, a declarat ca exista membri ai acestei formatiuni care pot fi santajati si amenintati cu deschiderea unor dosare. ... El i-a nominalizat in acest sens pe Ion Iliescu, Adrian Paunescu, Rodica Stanoiu, Ioan Mircea Pascu, Razvan Theodorescu.
Senatorul Ioan Talpes, fost sef al SIE si om de incredere a fostului presedinte Ion Iliescu, si-a prezentat ieri, la Constanta, proiectul politic pe care l-a intitulat Uniunea Populara Social Crestin.
Ca toti primarii judetului Constanta, si cel din comuna Lumina, Ioan Roman, a tras linia si a concluzionat ca anul 2006 a fost unul bun pentru comuna pe care o pastoreste.
Conservatorul Dan Ioan Popescu cere iesirea presedintelui suspendat in afara isoriei.
Fostul premier a fost deferit justitiei de DNA pentru ca i-a dat spaga presedintelui ONPCSB Ioan Melinescu, ca sa nu sesizeze organele penale despre mostenirea de la matusa Tamara.Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a finalizat cercetarile în cel mai important dosar de coruptie anchetat de aceasta institutie în ultimii ani.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Deputatul Ioan Turc, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca PD-L este "cel mai oligarhic partid din Romania", "fiind legat de mafia bordurilor si a parcarilor din Bucuresti".
Colegiul 6 - Bihor Sud-Vest (Gepiu - Madaras - Salonta) In acest colegiu candideaza Szíjártó Zoltán (UDMR), Ioan Roman (PSD-PC), Gheorghe Sarb (PDL), Valeriu Victor Boeriu (PNL) si Gheorghe Baciu (PRM).
Ioan Grigore Prodan (foto) este o figura bufa pe scena ONG-urilor din Romania. ... Lor li s-a alaturat, de curand, chiar comisarul general Ioan Grigore Prodan, anchetat de DNA dupa ce a cerut o mega spaga de 85.
Generalul Ioan Geoana, din Ministerul Apararii, a fost seful Comandamentului Apararii Civile din Romania. ... Ioan Geoana s-a nascut in 1928 in judetul Dolj, intr-o familie de ceferisti, iar dupa absolvirea Institutului de Constructii din Bucuresti, a imbratisat cariera militara.
El a mai acuzat ca respectivul proiect a pornit pe vremea cand presedinte al Camerei era Gheorghe Albu si vicepresedinte Ioan Vigaru si, pentru a se construi Centrul Expozitional, s-a ipotecat chiar cladirea Camerei de Comert in favoarea unei banci de la care s-au imprumutat 700.000 de euro, pe 20 de ani.
Deputatul Ioan Munteanu, vicepresedinte al UNPR, va sustine prin vot motiunea de cenzura initiata de PSD si va vota impotriva reducerii pensiilor si salariilor bugetarilor.
google-analytics.com