Cautare

1034 de rezultate pentru "tantau rodica str bitolia" (3.65 secunde)
Senatorul PSD, Rodica Stanoiu, doreste sesizarea Comisiei juridice pentru cercetarea abaterilor de la deontologia parlamentara a colegului senator György Frunda (UDMR). ... Rodica Stanoiu a cerut Comisiei Juridice sa-i solicite senatorului György Frunda dovezile pe care si-a intemeiat afirmatiile.
Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. ... Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Pentru a continua sirul declaratiilor incendiare presedintele PIN a declarat, la iesirea de la audieri, ca ministrul Justitiei si-a falsificat CV-ul in incercarea de a se angaja la Consiliul Europei, declaratii pe care Monica Macovei le respinge spunand ca nu a facut niciodata asa ceva si ca nu-si explica de ce politicianul a preluat aceasta afirmatie calomnioasa de la Rodica Stanoiu.
Senatorul PD afirma, intr-un comunicat remis ieri Agentiei Mediafax, ca Rodica Stanoiu a fost pusa sub urmarire penala in dosarul „Stenogramele PSD“, iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General o cerceteaza sub aspectul infractiunii prevazute la articolul 13 din Legea nr.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Astfel, tot ce s-a realizat ieri a fost un schimb de replici mai dur intre actualul si fostul ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, aceasta din urma in calitate de presedinte al Comisiei senatoriale de cercetare a abuzurilor.
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Initiativa legislativa respinsa apartine deputatului PSD Florin Iordache si fostului ministru al Justitiei Rodica Stanoiu si prevedea ca procurorul general al Romaniei sa fie numit si revocat din functie de catre seful statului, la propunerea CSM.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Toate obiectele sunt unicat, ne-a spus Dragos Iorga de la Black Libra. Cea care creeaza aceste obiecte minunate din flori si rasina este Rodica Libra.
Senatorul PSD Rodica Stanoiu ar putea pierde sprijinul conducerii partidului pentru functia de presedinte al Comisiei de cercetare a abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii din Senat, au declarat surse din PSD.
Fostul ministru al Justitiei Rodica Stanoiu si-a anuntat ieri demisia, in plenul Senatului. ... Imediat dupa anuntul demisiei din PSD, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat public ca o asteapta cu bratele deschise pe Rodica Stanoiu in partidul sau.
Senatorii PSD l-au ales, tot luni, pe Ion Toma pentru a o inlocui pe Rodica Stanoiu in functia de presedinte al Comisiei de abuzuri a Senatului, aceasta din urma demisionand saptamana trecuta din partid.
Rodica Stanoiu, verdict final Cazul fostului ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, ar putea fi dezbatut in sedinta de astazi a Colegiului CNSAS, surse din Colegiul institutiei declarand ca expertiza grafologica in acest caz ar fi ajuns la un rezultat defavorabil fostului demnitar.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu a declarat intr-o emisiune televizata ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei "Sanda" de la Securitate a fost modificat.
Colegiul CNSAS a amanat ieri votul si, implicit, luarea unei decizii privind colaborarea sau necolaborarea cu Securitatea a fostului ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, de aceasta data din lipsa de cvorum.
Fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, insotita de avocatul sau, le-a povestit ieri membrilor Colegiului CNSAS, pentru a doua oara, versiunea proprie privind notele informative ce ii sunt atribuite, reiterand faptul ca acestea sunt falsificate, reprezentand "o plastografie".
Suparata foc din cauza verdictului de "turnatoare" primit cadou de la CNSAS, senatorul Rodica Stanoiu contraataca virulent, anuntand public ca va contesta aceasta decizie.
google-analytics.com