Cautare

1938 de rezultate pentru "tanase marin str spiru haret ne 9" (3.00 secunde)
Vaslui, a urmat-o in liftul unui bloc situat in str. ... La data de 23.07.2010, in jurul orei 18:40, a observat o tanara de 22 de ani, din Bucuresti, a intrat dupa ea in liftul unui bloc situat in str.
GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. Fat Frumos dinspre str. Mihail Sebastian catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... STELIANA de 58 ani, din Bucuresti, care circula dinspre Calea Rahovei catre str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Stefan Nicolau dinspre str. Rodul Pamantului catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Mihai Bravu, dinspre str. ... Elena de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Dacia dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. Aurel Vlaicu dinspre str. Mihai Eminescu catre str.
Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str.
Str. Paris intre str. ... M.Kogalniceanu - str. Vasile Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - bd. Ion Mihalache;
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, vor sustine o conferinta de presa, vineri seara, la sala "Spiru Haret" din Palatul Parlamentului, dupa anuntarea rezultatului votului din plenul Legislativului.
- Va rugam sa ne prezentati reperele mai importante ale carierei dvs. ... Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea. ... Sunt si multe alte lucruri care ma pasioneaza, dar, din pacate, nu avem niciodata timp suficient pentru a ne dedica acestor pasiuni.
La Medicina, inainte de ’89, se tragea linia sub ultimul intrat la 9,80. ... Pe vremea lui Spiru Haret, ca sa obtii titlul de profesor, treceai prin examene foarte dure, trebuia sa inveti pedagogie, iar la final numirea era semnata de Rege.
Imi aduc aminte de un om cu o memorie fabuloasa, dar am uitat ce anume stia ne vor caracteriza tot mai mult. ... Exersarea memoriei poate prelungi timpul in care ne dam seama ca pacientul are Alzeimer.
Pe de alta parte, conducerea Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) si Federatiei Sindicale "Spiru Haret" au declarat ca nu vor inainta liste cu numele persoanelor din invatamant suspectate ca ar fi colaborat cu Securitatea, pe motiv ca ceea ce se intampla acum este "o campanie exagerata, o intoxicare voita a populatiei".
Reprezentanti ai Federatiei Sindicatelor din Invatamant "Spiru Haret" au fost prezenti la Parlament, unde au distribuit 270 de scrisori nominalizate pentru deputatii si senatorii Puterii, in care le-au solicitat acestora sa nu voteze bugetul invatamantului propus de Guvern.
Gheorghe Isvoranu, presedintele Federatiei "Spiru Haret", a declarat ca aceasta decizie este un prim pas, dar nu este singurul punct care trebuie rezolvat pentru imbunatatirea educatiei romanesti.
Acesta s-a inscris la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Spiru Haret".
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
La randul ei, Federatia "Spiru Haret" solicita presedintelui Senatului, Ilie Sarbu, printr-o scrisoare deschisa, introducerea pe ordinea de zi, in regim de urgenta, respingerea Ordonantei de Urgenta prin care se amana majorarea cu 50 la suta a salariilor cadrelor didactice de la 1 octombrie 2008 Sindicalistii apreciaza ca votarea respingerii OUG 136/2008 privind amanarea legii de majorare cu 50 la suta a salariilor profesorior, este unica solutie viabila pentru ca personalul didactic sa beneficieze de cresterea salariala votata de Parlamentul Romaniei, se arata in scrisoarea trimisa, luni, presedintelui Senatului.
Alina Elena Tanasescu este avocata, lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova, membru marcant al PSD si consilier judetean din partea acestui partid.
google-analytics.com