Cautare

2027 de rezultate pentru "szima marton cluj napoca" (2.71 secunde)
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. Steaua a inceput in zodia ghinionului partida cu "U" Cluj. ... U CLUJ:
Liderul PRM Cluj, Gheorghe Funar (foto), a remis un comunicat in care arat ca Emil Boc - presedinte al PD si primar al municipiului Cluj-Napoca - "a inceput o actiune de intimidare a procurorilor de la DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj", in loc sa ia atitudine "impotriva actelor de coruptie, a santajelor si a traficului de influenta care sunt documentate de catre procurori si politisti".
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. ... Am discutat despre ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj-Napoca.
UDMR a rupt protocolul cu PDL la Cluj-Napoca UDMR a rupt, sambata, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca, dupa ce primaria municipiului a deschis o piata volanta in centrul orasului, fara sa consulte Uniunea.
Iar daca ne-a ramas de invatat, atunci singur glasul libertatii este!" xxx Din reportajul dumneavoastra deduc, domnule prim-ministru, ca ati fost prezent la Cluj in seara zilei de 21 decembrie 1989, cand s-a tras prima oara si au cazut primele victime.
Liberalii Marius Nicoara si Horea Uioreanu sunt desemnati candidati ai USL la Primaria Cluj-Napoca, respectiv la presedintia CJ. ... Victor Ciorbea se prezinta la Cluj drept unicul presedinte validat de instanta si reunificatorul PNTCD. ... 90% din banii alocati judetului Cluj merg la primariile "portocalii".
Prezent la Cluj, acesta isi desemneaza "mostenitorul" in persoana lui Kelemen Hunor. ... Viceprimarul Radu Moisin concureaza singur si este reales presedinte al OT-PDL Cluj. ... PNTCD anunta marea reunificare de la Cluj. ... Februarie Gavrila Iuga este reales, tot din pozitia de unic candidat, presedinte al TNL Cluj.
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Cele mai avantajoase orase din Romania Cel mai avantajos oras din Romania este Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit analizei realizate de platforma de imobiliare Storia.ro in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research.
Marton Arpad a precizat ca deputatii Uniunii vor fi prezenti in sala de sedinte a Camerei, dar nu vor participa la dezbaterea unor proiecte de pe ordinea de zi, pe care nu le considera prioritati pentru integrarea europeana.
UDMR nu se impotriveste renegocierii Pe de alta parte, liderul UDMR din Camera Deputatilor, Marton Arpad, a explicat ca Uniunea nu are nimic impotriva renegocierii protocolului, in cazul in care unul dintre partidele aflate la putere doreste acest lucru, dar a adaugat ca nu UDMR este cea care solicita renegocierea.
Presedintele executiv al UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos, deputatul Marton Arpad, a declarat ieri ca Uniunea incepe consultarile cu organizatiile locale ale UDMR si va incerca sa ajunga in toate satele unde are organizatii.
Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, Marton Arpad, si chestorul Kelemen Hunor au parasit ieri sedinta Biroului Permanent al Camerei, fiind nemultumiti de faptul ca Statutul minoritatilor nu se discuta la comisii din cauza lipsei cvorumului de lucru.
Deputatul UDMR Marton Arpad a declarat ieri ca nu s-a discutat despre niciun fel de remaniere cu UDMR. ... Mai mult, Marton spune ca nici la nivel parlamentar n-a sesizat asa ceva.
google-analytics.com