Cautare

1885 de rezultate pentru "suta margareta" (2.92 secunde)
Actionarii au decis cu majoritate de voturi ca functiile de executie sa fie preluate de un comitet director format din doua persoane, acestea fiind Florian Teodor Buzatu si Margareta Racovita. ... Vasile Salapa (presedinte), Tudor Ciurezu (vicepresedinte) si membrii Dinel Staicu, Florian Buzatu, Gheorghe Blidaru si Margareta Racovita.
Dinel Staicu, alaturi de cei doi care urma sa ia locul directorilor, Margareta Racovita si Teodor Buzatu, au convocat CA si au hotarat retragerea mandatelor de directori lui Vasile Salapa si Tudor Ciurezu, la intoarcerea acestora din concediu. ... In locul lui Salapa a fost numita in functie Margareta Racovita.
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
Unanimitate pentru Dinel In alta ordine de idei, patru dintre administratorii SIF Oltenia - Teodor Buzatu, Gheorghe Blidaru, Vasile Salapa si Margareta Racovita - au fost amendati de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) cu cate 2.000 de lei pentru ca nu au fost de acord cu convocarea AGA pentru a pune in discutie mandatul de administrator si presedinte al lui Dinel Staicu.
Mesajul Familiei Regale, dupa moartea Cristinei Topescu Vestea mortii premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primita cu nespusa tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei si de Alteta Sa Regala Principele Radu.
Alexandru Ciucu este un exemplu si o inspiratie pentru noua generatie care poate invata cate ceva despre stilul vestimentar", ne-a spus Margareta Paslaru, prezenta la evenimentul de lansare a noii colectii semnata Alexandru Ciucu.
Astfel, marti, 21 mai 2013, incepand cu ora 12:00, artistii EUROPAfest sunt primiti de catre Principesa Mostenitoare Margareta la Palatul Elisabeta Muzicieni de jazz, blues, pop sau muzica clasica de pe intreg continentul, ce au captivat Bucurestiul in ultimele zile, aduc putin din muzica si spiritul lor creativ, intr-un moment de mare respect si onoare la Palatul Regal.
Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, regizor TVR, Dorian Boguta, regizor si profesor UNATC, Vlad Druc, regizor si profesor - Chisinau.
Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion si actorul Valentin Teodosiu vor face parte din juriu!
Irina Margareta Nistor -critic de film, Dorian Boguta -regizor si profesor UNATC; Cornel Mihalache - regizor; Catalin Apostol - producator, jurnalist.
Lor li se vor alatura solistele Margareta Paslaru, Paula Seling, Lucia si Teodora Buciu, actritele Marcela Motoc si Camelia Varga si solistul Fang Shuang, care vor citi povestile lor preferate copiilor, intr-un spatiu amenajat in Curtea Medievala.
Din juriu au facut parte Irina Margareta Nistor - doamna de aur a filmului, Vasile Calofir, actorul cu o poveste spumoasa de viata si fostul jurnalist care a ales calea regiei, Catalin Apostol.
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
Irina Margareta Nistor, critic de film: ... Irina Margareta Nistor: - Este asa ca un cadou de Craciun pe care abia astepti sa il deschizi.
Opt tineri care provin din medii defavorizate au beneficiat de primul proiect de burse pentru invataarea unei meserii in domeniul tehnologiilor de ultima generatie prin programul O meserie pentru viitor, desfasurat de Samsung Electronics Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.
DANEMARCA DANEMARCA ARE CA SUVERAN PE REGINA MARGARETA II SI ALATURI DE EA, PRINTUL CONSORT HENRIK. MOSTENITOARE A LUI FREDERIC AL IX-LEA, MARGARETA A DEVENIT PRIMUL SUVERAN AL DANEMARCEI DE SEX FEMININ.
Majestatea Sa Margareta merge astazi la granita Romaniei cu Ucraina pentru a ajuta refugiatii. In calitate de presedinte al Crucii Rosii Romane, Alteta s-a alaturat societatii civile pentru a asigura sprijin umanitar constant celor care fug de razboi.
Criticul de film, Irina Margareta Nistor le da peste nas celor care consuma in mod excesiv un anumit tip de muzica de petrecere.
Judecatoarea Margareta Ionescu, presedintele completului initial desemnat aleatoriu pentru solutionarea procesului privind retrocedarea imobilului in care locuiesc si parintii ministrului justitiei, a sustinut, in fata Camerei judecatorilor CSM ca, desi a remarcat anumite nereguli, a preferat sa nu le dea atata importanta, "sa nu intinda pelteaua", apreciind ca ar fi fost "neelegant" din partea sa.
google-analytics.com