Cautare

1885 de rezultate pentru "suta margareta" (5.70 secunde)
Sectorul financiar-bancar a dominat tranzactiile bursiere in ultima saptamana, detinand o pondere impresionanta, de 81,84 la suta din totalul schimburilor, pe fondul unei medii zilnice a valorii tranzactiilor foarte ridicata, de 431 de miliarde de lei pe sedinta, sunt de parere analistii unei companii de brokeraj.
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii mai de 3,8 la suta, mai mica decat cea din luna aprilie cu 0,1 puncte procentuale si mai redusa fata de cea din luna mai a anului trecut cu 0,3 puncte procentuale, a anuntat miercuri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Inflatia in luna iulie in Romania a fost de 0,6 la suta, mult mai mica decat in multe alte tari ale Uniunii Europene, a anuntat, sambata, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Traian Basescu este politicianul cu cea mai mare incredere in randul populatiei - 57 la suta. ßeful statului este secondat de liberalii Theodor Stolojan (52 la suta) si Mona Musca (50 la suta). Liderul Opozitiei Mircea Geoana ocupa pozitia a patra cu 35 la suta.
PD-L se claseaza pe primul loc in preferintele electoratului, cu 36,6 la suta din optiunile celor intervievati releva un sondaj INSOMAR dat publicitatii duminica.
Potrivit unei analize IRES pusa la dispozitia noastra, pe 26 noiembrie, Mircea Geoana avea 54,3 la suta, iar Traian Basescu 45,7 la suta. ... 32 la suta dintre repondenti cred ca filmul e adevarat, 40 ca e fals, restul n-au o parere.
BNR a procedat si la o ,”inasprire”, a regimului rezervelor minime obligatorii prin largirea bazei de aplicare asupra tuturor pasivelor in valuta (30 la suta din total pasive), pentru a tempera expansiunea accelerata a creditului in valuta a luat, de asemenea, masuri de limitare a expunerii debitorilor (totalul ratelor datorate sa nu depaseasca 40 la suta din venit), insotite de alte masuri cu caracter prudential.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, ar castiga primul tur cu 33,8 la suta din sufragii, arata un sondaj realizat de Grupul de Studii Sociale (GSS), la comanda PNL, informeaza Realitatea TV.
Numarul exact al automobilelor din judetul Dolj care functioneaza cu GPL este aproape imposibil de obtinut, pentru ca nici o institutie nu detine o evidenta a acestora, insa intreprinzatorii care comercializeaza instalatii GPL spun ca, in cazul masinilor pe benzina din Dolj, peste 40 la suta au fost trecute pe GPL in ultimii ani.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Productia industriala ca serie bruta a fost si ea in scadere pe ansamblul anului 2009, comparativ cu anul precedent, cu 5,5 la suta, in timp ce productia industriala, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 5,7 la suta, releva datele provizorii, publicate vineri de Institutul National de Statistica.
BNR a urcat prognoza de inflatie pentru 2010 de la 2,6 la suta la 3,5 la suta si estimeaza pentru 2011 o rata a inflatiei de 2,7 la suta.
In aceasta situatie se afla de exemplu 47,4 la suta din femeile in varsta de 25-29 ani, care au nascut si mai multi copii. ... - In urma cu circa trei decenii, 75,3 la suta din femeile Romaniei aveau un nivel primar de instruire sau erau analfabete.
Neasteptata este si colaborarea cu criticul de film Irina Margareta Nistor, care isi face simtita inconfundabila prezenta atat pe materialul audio, cat pe cel video.
Astfel, principesa Margareta si principele Radu l-au primit la Castelul Savarsin pe regele Simion al II-lea al Bulgariei, insotit de regina Margareta, precum si pe printul Lorenz al Belgiei, insotit de printesa Astrid.
Alaturi de Principesa Mostenitoare Margareta au fost alaturi si surorile sale Maria, Sofia si Elena. Singura absenta a fost Principesa Irina, care a anuntat zilele trecute ca nu va participa la funeralii.
Dincolo de acestea stau insa tunurile imobiliare ale soacrei sale, Margareta Costea (cunoscuta pentru isprava de a-si fi falsificat dosarul de revolutionar) si afacerile dubioase ale sotiei, Mihaela Geoana. ... la sediul declarat al firmei, strada Jean Monnet, numarul 69, apartamentul 1, domiciliaza Margareta Costea, soacra liderului PSD.
google-analytics.com