Cautare

1884 de rezultate pentru "suta margareta" (2.81 secunde)
Pastorul Tokes are adepti si in Constanta Rezultatele finale ale euroalegerilor inregistrate in judetul Constanta, dupa centralizarea voturilor din cele 510 sectii de votare, arata ca PD a obtinut 32,81 la suta din voturi, PSD - 24,18 la suta, PNL - 13,93 la suta, iar PLD - 12% la suta.
PD-L conduce cu 35 la suta, urmat de PSD+PC cu 31 procente, PNL - 16 la suta, UDMR - 7 la suta, PRM - 6 la suta. Elena Basescu este creditata cu 4 la suta din intentiile de vot.
Cheltuielile private de bunuri de larg consum au crescut cu 12 la suta in primele sase luni ale acestui an, in Romania, ritm superior celui din tarile vecine, dezvoltarea comertului modern contribuind semnificativ la aceasta evolutie, potrivit unui studiu.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
UDMR preia initiativa Potrivit studiului, initiativa legislativa apartine mai ales Guvernului, cu 72,18 la suta dintre initiativele legislative intrate in circuitul parlamentar, in timp ce numarul parlamentarilor activi, adica al celor care au formulat propuneri legislative sau amendamente, este de sub 50 la suta din total.
Seful negociatorilor din partea UDMR, presedintele executiv Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la discutii, ca a oferit PCM mandate in doua circumscriptii din cele 14 unde maghiarii sunt majoritari, mai exact in Covasna si Harghita, oferta respectand proportia din voturile maghiarilor obtinute in alegerile locale - 85 la suta UDMR si 15 la suta PCM.
Intrucat este cotat la sub 1 la suta. ... La primari, cele doua partide au avut in total 51,3 la suta din voturi. In ceea ce priveste mandatele, scorul a fost si mai bun, respectiv 57,9 la suta.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii aprilie de 3,9 la suta, mai mica decat cea din luna martie cu 0,3 puncte procentuale si mai redusa cu 0,6 puncte procentuale fata de cea din luna similara a anului trecut, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
In primul trimestru din 2014, 34 la suta din atacurile informatice erau originare din China - in scadere in raport cu trimestrul patru al anului 2012, cand China a fost la originea a 41 la suta din aceste atacuri informatice, conform Akamai, scrie Yoda.ro.
Membrii si sponsorii partidului au fost tinuti in jurul lui Basescu de promisiunea ca va refuza un premier USL, daca nu ia peste 50 la suta din voturi.
De asemenea, CNP estimeaza o scadere mai putin semnificativa a productiei industriei usoare in anul 2008 fata de 2007, adica de 2,2 la suta, fata de scaderea de 8,6 la suta consemnata anul trecut.
Preturile produselor electronice de larg consum din Romania se situau in primavara lui 2007 la 95 la suta fata de media din Uniunea Europeana, iar in cazul produselor electrocasnice la 93 la suta fata de media din UE, potrivit unui studiu publicat de Biroul de Statistica al Uniunii Europene (Eurostat).
Potrivit sursei citate, cel mai raspandit virus in luna iulie a ramas Netsky.P, cu o proportie de 12 la suta din infectari, care incearca sa "pacaleasca" utilizatorii de e-mail determinandu-i sa deschida un atasament infectat.
Margareta Paslaru a lansat recent albumul Cum sa te las, dedicat supravietuitorilor de la Colectiv, cu prilejul intalnirii lunare din fata clubului, la sapte luni dupa tragedie. ... Ne onoreaza gestul doamnei Margareta Paslaru.
La eveniment participa fostii presedinti ai tarii Ion Iliescu si Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta, Avocatul Poporului - Victor Ciorbea, Patriarhul Daniel, principele Radu, principele Nicolae si principesa Margareta, presedintele Academiei Romanie, Valentin Vlad, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precum si fostii presedinti ai Senatului, alaturi de fosti si actuali senatori.
Potrivit comunicatului, sedinta de CA a fost convocata la solicitarea administratorilor Dinel Staicu, Margareta Racovita si Florian Teodor Buzatu.
Guvernul a aprobatluni bugetul pe 2006, in urma unei sedinte extraordinare, cu un deficit prognozat de 0,5 la suta din PIB.
Doar 35 la suta dintre romani se declara multumiti de activitatea guvernului, reiese dintr-un sondaj INSOMAR dat ieri publicitatii.
Sunt cetateni care in totalitate reprezinta mai putin de 1 la suta din populatia Romaniei si care sunt raspanditi pe o arie geografica larga. ... Dincolo de acesti aproape 1 la suta, admitand, prin absurd, ca ar fi reprezentati, mai avem un procent de 1 la suta.
google-analytics.com