Cautare

4508 de rezultate pentru "suciu mircea" (3.88 secunde)
In principiu, este vorba despre rivalitatea dintre primarul PSD Ioan Suciu (foto) si "aliatul" PDL Tudorel Gurgu, contracandidatul sau de la alegerile de anul trecut.
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului. Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
Jurnalistul Dan Suciu urmeaza sa fie numit purtator de cuvant al Guvernului de catre premierul Mihai-Razvan Ungureanu, au declarat luni surse guvernamentale, citate de Agerpres.
Narcisa Suciu a revenit cu o balada sensibila - Ai suflet trist Asculta aici melodia: https://youtu.be/D6KPQcsDc4M Narcisa Suciu colaboreaza din nou cu Mircea Rusu si lanseaza melodia Ai suflet trist, in plin acord cu anotimpul plin de melancolie in care suntem.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Ca sa tina agenda - iar televiziunile au muscat - Blejnar se contrazice cu purtatorul de vorbe goale al(e) premierului, fostul jurnalist respectabil, Dan Suciu, actuala flasneta. ... Suciu iese si zice, implicit, ca Blejnar minte, fiindca a fost revocat.
Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde - melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. ... Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul: ... Semantron 2 Narcisa Suciu a lansat si pe YouTube prima piesa de pe album, AMU-I SARA DE CRACIUN:
Traian Basescu si-a adus aminte de exercitiile extrem de aspre pe care le-a facut cu nava "Mircea", in varful catargului, la 44 de metri deasupra puntii, in ruliu, deasupra apei.
De altfel, asa cum arata cotidianul nostru, fosta conducerea Ecoterm, reprezentata de directorul Mircea Suciu, s-a aflat in proces cu primarul Tudorel Calapod, litigiu castigat de primarul Navodariului.
Sau pe fratele presedintelui, Mircea Basescu, ca doar a fost student... ... "Dar cine il baga in seama pe Mugur Ciuvica?", a fost prima reactie a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Basescu.
Si tot la capitolul SC Ecoterm Navodari, Tudorel Calapod a subliniat ca scandalul legat de schimbarea conducerii Ecoterm se afla la final, in sensul ca a castigat procesul cu fostul director al societatii mentionate, Mircea Suciu.
Dar nu toti romanii "calificati" au emigrat, dovada fiind procentul mare, de peste 80% al celor care sunt calificati pentru un job, explica Maria Suciu.
În 2000 avea o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro, patru ani mai târziu - 9 milioane de euro, 22 de milioane de euro în 2005, 30 de milioane în 2006, iar pentru anul acesta, Johann Suciu, managerul fabricii de la Craiova, estimeaza o cifra de afaceri de 45-48 de milioane de euro.
Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde - melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. ... Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul:
Horatiu Suciu: ... Magda Marincovici Profesorul doctor Horatiu Suciu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara din cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare (IUBCvT) Targu Mures, a avut un an record:
Deputatul PSD Daniel Suciu si-a cerut scuze dupa ce a spus in plenul Parlamentului ca "femeile se bucura de fiecare minut in plus". ... Suciu a revenit asupra declaratiei, sustinand ca nu este "nici misogin, nici grobian".
Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... Excluderea presedintelui Senatului, Mircea Geoana din PSD intra in linie dreapta, dupa refuzul acestuia de a demisiona din aceasta functie.
AmosNews Mircea Dinescu: Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
google-analytics.com