Cautare

11983 de rezultate pentru "strada dunavat bl 60 bucuresti" (3.55 secunde)
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Planurile SF ale lui Oprescu pentru Bucuresti. ... Cel putin asa arata pe hartie planurile primariei generale, prezentate in cadrul Strategiei Bucuresti 2035.
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
Dupa ce in urma cu doua zile i s-a facut rau si a cazut pe strada, psihologul Hanibal Dumitrascu a murit la spital.
Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
Cel mai delicios festival, BURGERFEST, a avut loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Bucuresti. ... La realizarea festivalului a lucrat o echipa de productie de aproximativ 60 de persoane.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Bucuresti, Disneyland-ul comunist. ... Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor: ... In studiul sau BUCURESTI - UN ORAS INTRE EST SI VEST, regretata cercetatoare Dana Harhoiu vorbeste despre acest martiraj al propriei noastre memorii urbane.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti.
1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973). ... - Paul Valery si modelul Leonardo, Bucuresti, 1978; ... Bucuresti, 1979; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1984; ... Bucuresti, 1987; - Incinte, versuri, Bucuresti, . ... si note de ~, Bucuresti, 1989.
Bucurestiul va fi promovat in strainatate cu Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si zona verde Bucurestiul va avea un brand turistic in viitorul apropiat si va fi promovat in strainatate din acest an cu viata de noapte din Centrul Vechi, cu zona verde a orasului, Palatul Parlamentului si muzeele, a declarat Calin Ile, vicepresedintele asociatiei pentru promovarea turismului in Bucuresti.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
VICTOR de 34 de ani, din Bucuresti 2. ... ALEXANDRU de 27 de ani, din Bucuresti, 3. ... CRISTINA de 23 de ani din Bucuresti 4. ... ALEXANDRU de 74 de ani, din Bucuresti 5.C. ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C.
salubrizare, ambient si siguranta pe strada. ... Doar nu pot sa dau autorizatii de construire la Bucuresti, Valcea sau Iasi. ... Ieseai pe strada, era dezastru. ... Cea mai mare greseala a vietii mele ca primar a fost ca nu am desfiintat tramvaiul de pe Calea Bucuresti. ... Unde sa stau, pe strada?
Pentru a renunta la parcarea de langa Mercur, acesta ar urma sa primeasca la schimb parcarile de la hotelul Jiul, de la Gara si cea de pe strada Fratii Golesti, cu conditia ca si contractul sa fie modificat.
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... "Am studiat acordeonul timp de doi ani, la Scoala Populara de Arta Nicolae Balcescu de pe Strada 11 Iunie din Bucuresti", mai spune Catalin.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, acesta va avea loc maine, 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti in cadrul unei productii demne de renumele trupei cu o prezenta de peste trei decenii in istoria muzicii electronice!
Muzeul Kitsch-ului din Bucuresti (Autor: ... Ea include aproximativ 200 de exponate si poate fi vizitata in Strada Covaci nr. ... Noul muzeu de tip boutique se afla la al doilea etaj al imobilului din Strada Covaci nr.
google-analytics.com