Cautare

11983 de rezultate pentru "strada dunavat bl 60 bucuresti" (3.82 secunde)
in mod expres, primarul s-a referit la strada Avram Iancu, ajunsa intr-un stadiu avansat de degradare din cauza masinilor de mare tonaj care vin de la Vama Petea.
Directorul muzeului, Dan Basarab Nanu, se arata ingrijorat de eternele aminari ale lucrarilor, dar si de posibilitatea ca patrimoniul artistic sa ajunga in strada.
Deocamdata, toate cele trei parti lupta pentru o portie pe strada Ion Maiorescu.
Constructiile trebuie sa se incadreze in categoria centrelor "deschise", sistem prin care se urmareste eliminarea constrangerii copiilor de a sta acolo, facilitarea relatiei de incredere cu personalul centrelor si inlaturarea sentimentului de stigmatizare pe care copiii il reclama in momentul in care sunt luati din strada.
Sirul de santiere ale asfaltului în Banie a fost deschis ieri pe strada Brestei, chiar de primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Sirul de santiere ale asfaltului în Banie a fost deschis ieri pe strada Brestei, chiar de primarul Craiovei, Antonie Solomon.
De asemenea, SC Mans Euroconstruct Impex SRL, cu sediul pe strada Jupiter nr. ... Printre lucrari se numara si blocul FC 13 de pe strada Lirei nr.3, blocul FD 21 de pe strada Stelutei nr. 8 sau blocul U de pe strada Zmeurei numarul 3.
Dupa povesti precum semafoarele de la Consul, banda pierduta pe strada Dr. ... Ineditul desen a aparut pe strada Traian Lalescu, unde nu exista circulatie reversibila si nici nu este in prelungirea liniei continue duble.
Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor. ... In acest moment se lucreaza in zona Pietei Virgiliu si la portiunea dintre strada Occidentului si Calea Grivitei.
In 30 Aprilie, angajatii Adecco din peste 50 de tari vor iesi in strada pentru a oferi consiliere in cariera si seminarii gratuite pentru a ajuta tinerii sa isi imbunatateasca angajabilitatea.
Dar nu toti cei care au iesit in strada sunt de acord cu retragerea sefului Executivului de la Ankara. ... Daca initial oamenii au iesit in strada pentru a apara pomii dintr-un parc din Istanbul, acum ei cer respectarea principiilor fundamentale ale democratiei.
Calarasiul prin ochii mei (4) Cum amintirile imi dau ghiont sa zic ceva si de aniversarea anul acesta a 105 ani de la infiintarea primului cinematograf in Calarasi-cinema Codrat Marinescu in Septembrie 1911, pe strada Stirbei Voda (actuala 1 Decembrie 1918), pentru mai multa pozitionare in memorie asezandu-ma mai bine pe banca cu ochii inchisi in trecut, parca ma vad privind peste portilor metalice unul in carca altuia la scene din filmul ce rula in gradina de vara a cinematografului.
Soferii injura initiativa si bulucesc dinspre Calea Nationala pe ingusta strada Onicescu, dupa o coada serioasa la semafor. Breteaua stradala a Caii Nationale spre sensul unic strada Armoniei a devenit inutila.
Astfel, in intervalul duminica ora 22.00 - luni ora 06.00 se va inchide circulatia rutiera pe strada Popa Sapca si pe strada A.I.Cuza de la intersectia cu strada Unirii pana la intersectia cu strada Panait Mosoiu.
Incepand de duminica, de la ora 22.00, si pana luni, la ora 6.00, se va inchide circulatia rutiera pe strada Popa Sapca si pe strada A.I. Cuza de la intersectia cu strada Unirii pana la intersectia cu strada Panait Mosoiu.
Inimile ni s-au impietrit, nu ne mai sensibilizeaza ca un copil de zece ani cerseste la colt de strada, pus de un parinte alcoolic, nu ne doare ca o batrana zace aproape faca suflare pe trotuar, nici ca dintr-un apartament vecin razbat ultimele tipete ale unui copil batut pana isi pierde cunostinta si, istovit sa mai indure atata durere, renunta sa mai rasufle...
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Catiusa Ivanov) Primaria Capitalei va construi o pasarela pietonala pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti langa fantana Miorita, potrivit unui proiect aprobat anul trecut de Consiliul General. ... Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti si Prefectura, Viitorul Spital Metropolitan, Calea Floreasca, la Mall Promenada;
Pe atunci, obisnuia sa cotrobaie prin targurile de vintage din Bucuresti.
Imediat dupa reintoarcerea la guvernare a PDSR (PSD), in 2001, prefectul de Bihor de pe atunci, Ioan Tarau, a cerut la Bucuresti mazilirea din functie a lui Mihai Lucian Chindlea.
google-analytics.com