Cautare

11983 de rezultate pentru "strada dunavat bl 60 bucuresti" (3.97 secunde)
e vorba atat despre lucrari finantate de la bugetul Primariei Municipiului Bucuresti, cat si despre lucrari ce vor fi realizate cu fonduri nerambursabile sau cu fonduri europene.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Libertatii, Calea 13 Septembrie, strada Izvor, strada Hasdeu, Splaiul Independentei,Bd Libertatii.
Ieri, la sediul Ministerului Aministrariei si Internelor, Sala de Marmura, s-a desfasurat o masa rotunda la care au participat Mihai Atanasoaei, Prefectul Municipiului Bucuresti, Cristina Ecaterina Corut, Subprefectul Municipiului Bucuresti, chestor de politie Vasile Viorel, Director General al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, general de brigada Eugen Meran, Director General al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si reprezentanti ai trusturilor de presa.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Scriitorul Tudor Opris, autor a 60 de volume de versuri, memorialistica, traduceri, critica si istorie literara, sase editii ale unor clasici, peste 88 de antologii ale copiilor si adolescentilor talentati, a murit la varsta de 88 de ani, in noaptea de joi spre vineri, informeaza Uniunea Scriitorilor din Romania, potrivit Mediafax.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Evaluatorul Rusu da cu nuca-n perete Pe 1.03.2002, firma DAGMAR COM SRL inchiriase de la persoana fizica Elena Tomescu, pe o perioada de 49 de ani, un spatiu comercial situat in Craiova, pe strada Imparatul Traian (fosta Siloz) nr.
Dar, fara indoiala, dupa cum observam, deja solicitarile celor din strada si ale celor care scriu pe tot felul de retele sociale, forumuri, bloguri, merg mult mai sus. ... • Va mai iesi lumea in strada?
Ministerul de resort le reproseaza celor doi angajati ai institutiei faptul ca nu au reusit si nici macar nu au incercat sa apere interesele ministerului in problema casei Plesia din strada Mihail Kogalniceanu, unde isi are sediul PSD Dolj.
Toate contractele au fost incheiate in aceeasi zi, 10 decembrie 2004 (cu noua luni inainte de a-i fi intocmit ultimul raport), la acelasi notariat - "Biroul Notarului Public Elena Panait" cu sediul in Ramnicu Valcea, strada General Magheru nr.
O data ca esti partid la guvernare, deci sa scoti oamenii in strada este contra naturii, apoi, in situatia in care ii scoti totusi, cum gestionezi provocarile? ... xxx Gata, au iesit agitatorii din nou in strada. ... Si este unul dintre cei care a instigat la iesirea in strada.
Bezna e doar in capetele lor seci si ale tefelistilor prosti care au iesit duminica in strada! ... Cu vreo doua zile in urma i-am indemnat pe tefelisti sa iasa in strada si le-am adus ca argument suprem faptul ca au intrat banii de la Soros.
In curand, alte ferestre vor fi sparte, iar sentimentul de anarhie se va raspandi din cladirea aceea pe strada, transmitand semnalul ca orice este acceptabil. ... Daca faceai pipi pe strada, ajungeai in inchisoare, spune Bratton. ... Se plangea de mizeria de pe strada, de delincventa, de cersetori.
O noua dovada a debandadei care a caracterizat Regia Autonoma Apa Craiova zeci de ani a iesit la iveala ieri, cand un craiovean care a demarat lucrarile de construire a casei, pe strada Bariera Valcii, la nr. ... In strada Bariera Valcii, la nr.
Fostul primar al localitatii, Nicolae Sant-Ion va trebui sa se consoleze, cel mai probabil, doar cu ideea ca locuieste pe strada Primarilor (chiar asa se numeste strada pe care locuieste!) si ca in prelungirea ei urmatoarea strada se numeste...
Revoltat ca numele sau a fost asociat cu sistarea lucrarilor de introducere a termoficarii pe Strada Caitilor, consilierul Vasile Petrut a facut la propriu o criza de nervi in plina tedinta de Consiliu Local.
In realitate, orice solutie trebuie sa fie una negociata, trebuie sa fie o solutie venita pe calea dialogului, exclus pe calea violentelor, iar daca ne uitam la ce s-a intamplat ieri, atunci cand explicit am avut parte de o prezenta politica in strada, este evident ca amestecul politicului si incitarea opozitiei la violenta nu poate sa aduca nimic bun pentru Romania.
In realitate, orice solutie trebuie sa fie una negociata, trebuie sa fie o solutie venita pe calea dialogului, exclus pe calea violentelor, iar daca ne uitam la ce s-a intamplat ieri, atunci cand explicit am avut parte de o prezenta politica in strada, este evident ca amestecul politicului si incitarea opozitiei la violenta nu poate sa aduca nimic bun pentru Romania.
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
google-analytics.com