Cautare

11975 de rezultate pentru "strada dunavat bl 60 bucuresti" (2.99 secunde)
Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane. Costul investitiei ajunge la 60 milioane euro. ... Strada Brasov se termina la intersectia cu Bulevardul Ghencea. Ea va fi continuata cu o strada noua pana la Soseaua Alexandriei.
- Casa Nicolau Dobre, strada Stirbei Voda nr. 89 / strada Berzei nr. ... - Casa Gheorghe Cantacuzino, din strada Gutenberg, nr.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand cu data de 10.02.2011, ora 00:00, se inchide circulatia rutiera pe Splaiul Independentei, pe tronsonul cuprins intre aleea de acces in Institutul Central de Biologie si strada Piatra Craiului, in vederea realizarii pasajului rutier, care va face legatura intre Splaiul Independentei si Autostrada Bucuresti - Pitesti.
Primaria Craiova a solicitat insa constructorului sa redeschida circulatia prin Valea Vlaicii, pentru a putea sa inchida strada paralela, A.I.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Pe Facebook circula intens texte ale asa-zisilor tineri frumosi si inteligenti care se revolta ca batranii ies in strada pentru diverse cauze. ... Cica tinerii, pentru ca sunt frumosi, au dreptul sa iasa in strada, batranii, nu.
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Clubul Bamboo, din Bucuresti, a ars din temelii. ... Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
Imi aduc aminte cum, in 2004, alegerile prezidentiale au fost masiv influentate de amenintarea cu organizarea unui MAIDAN la Bucuresti, dupa modelul celui de la Kiev. ... Imediat dupa alegerile din 2016, a aparut OMUL IN GEACA ROSIE (IOHANNIS) care a legitimat protestele de strada.
Fara caini pe strada in 18 luni. ... Dar bucurestenii si asociatiile neguvernamentale care adopta caini din adapsturi trebuie sa isi asume responsabilitatea ingrijirii lor, astfel incat acestia sa nu mai ajunga inapoi pe strada.
De cateva zile, pe Strada Valea Ialomitei nr. 13, din cartierul Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti, si pe strazile din apropiere, nu mai functioneaza iluminatul public. ... Dar, problema cea mai mare in aceasta zona, pe Strada Valea Ialomitei nr.
De ce am iesit in strada impotriva la gratiere Draga Tetelu, ma numesc Costel Dumitriu, am 32 de ani, lucrez ca sofer cu doi copii minori, sunt din Bucuresti si vreau sa spun motivele care m-a facut sa ies din casa pe 22 ianuarie la orele 18:12 fix, ca sa manifestez impotriva la decretele de gratiere si amnistie, deci impotriva la PSD, ALDE si USR.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
xxx Ma bucur sa constat ca Dragnea si Tariceanu au luat o pozitie ferma fata de comunicatul Departamentului de Stat al SUA privitor la legile Justitiei aflate in bezbatere parlamentara la Bucuresti.
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
google-analytics.com