Cautare

30960 de rezultate pentru "str stefan cel mare iasi nr tel" (3.28 secunde)
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult. ... Sase dintre filmele in care apare actorul vor fi proiectate in aceste zile la Iasi.
Listarea titlurilor TEL a fost poate cel mai important eveniment si cel mai asteptat in ultima parte a verii si, de asemenea, a adus cistiguri semnificative celor care au subscris in oferta.
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Terom Iasi s-a impus in ultimele secunde Desi in weekendul trecut Florin Zamfir, finantatorul formatiei Terom Iasi, anuntase ca echipa nu se va prezenta la baraj din lipsa banilor, moldovencele au ajuns la Buzau, iar ieri au obtinut o victorie la limita, in ultimele secunde, scor 28-27, in disputa cu Rapid Bucuresti.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Echipa UnTeatru, Tel: 0737 262 112, UNTEATRU (str.
Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. Centru, nr. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. Principala, nr.194, si are o suprafata totala de 357 mp, din care suprafata de vanzari este de 229 mp.
Adrian BALTEANU) Centrul de cultura arhitecturala UAR Noul sediu al Uniunii Arhitectilor din Romania, din strada Jean Louis Calderon, nr. 48, a fost inscris in lista monumentelor, alaturi de casa geamana de la nr. ... Calderon nr. 48, 50 si Str. ... Rieber (1903) din str.
Desi avea doar 22 de ani, tanara era deja mama a doua fete, fiind casatorita inca de la 14 ani cu profesorul universitar Stefan Micle, mai mare ca ea cu 30 de ani.
CNTEE Transelectrica (TEL) a fost cel mai tranzactionat emitent, cu un rulaj de aproape 30 de milioane de lei. ... La nivelul inchiderii, de 28,1 lei, titlurile TEL inregistreaza o crestere de 12,4% fata de saptamina anterioara, cea mai buna evolutie din piata.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Eminescu a fost supranumit Luceafarul poeziei romanesti si a ramas cel mai important reprezentant al romantismului din literatura romana, un remarcabil erudit si militant activ pentru dreptul la existenta nationala a poporului roman. Conform Legii nr.
Rosetti, Str. Tudor Arghezi, Str. ... Dimitrie G Gerota, Str. Jean Louis Calderon, Str. ... Rosetti, B-dul Nicolae Balcescu, Str. Ion Campineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Str. Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str.
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. Modoran Ene dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. Modoran Ene si str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str. Modoran Ene din directia str.
Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. Tepes Voda, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori, dinspre str. ... Ferdinand, dinspre str. Ritmului catre str.
CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. Ghica Tei dinspre str. Judetului catre str. Maica Domnului, iar cand a ajuns la intersectia cu str.
google-analytics.com