Cautare

3105 de rezultate pentru "str aricescu constantin nr 20 bl 21" (2.81 secunde)
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto). Cei doi nu numai ca sunt la cutite, insa, afirma Daniela Neagu , pedelistul Florian Constantin incearca sa ii influenteze pe inspectorii cu care ea lucreaza.
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a declarat ca este foarte important pentru mediul de afaceri ca sa existe in fiecare judet al tarii un Consiliu de Export.
Studentii au fost cu Emil Constantin la alegeri. ... Prin dorinta lor acerba din ultimele doua zile de a-l apara pe Emil Constantin si de a-l acuza pe Iulian Birsan de implicarea politicului au cazut in ridicol.
Colegiul Sfantul Sava (1694-1864) A fost fondat in 1694, la indemnul stolnicului Constantin Cantacuzino, de catre domnitorul Constantin Brancoveanu sub numele de Academia Domneasca de la Sfantul Sava si era dispus initial in cladirile Manastirii Sfantul Sava, astazi Universitatea din Bucuresti. ... Adresa actuala a cladirii este pe str.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 19:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
De aici mi-a venit ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi si daca exista perioada antica, iar la Brasov Evul Mediu, sa fac la Calarasi Epoca Moderna si Contemporana, inceputul secolului 20. ... Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str.
Dinicu Golescu/ Str. Berzei / Str. ... Acestea vor circula pe sensul spre Eroilor, de la intersectia Str. ... Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, urmand apoi traseele initiale.
De aici mi-a venit ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi si daca exista perioada antica, iar la Brasov Evul Mediu, sa fac la Calarasi Epoca Moderna si Contemporana, inceputul secolului 20. ... Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str.
Cantacuzino din Eforie Sud, dupa ce, in prealabil, au fost efectuate lucrari de pregatire pe mai multe strazi din Eforie Nord, suprafata totala fiind de 15.000 mp (str. Progresului, str. Spiru Haret, str. M.Kogalniceanu, str.
comuna Podari, str. Fabricii, nr. ... In ceea ce priveste metodele de reconstructie ecologica aplicate le nivelul judetului, potrivit informatiilor primite de la ARPM Dolj, asupra perimetrului din comuna Podari, str. Fabricii, nr.
• Manastirea Casin - B-dul Marasti, • Biserica Elefterie - Str. ... Elefterie, • Biserica Razoare - Str. ... Treime - Calea 13 Septembrie, • Biserica Bumbacari - Str. ... Ioan Botezatorul - B-dul Iuliu Maniu cu str.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str. Valea Ialomitei intre Drumul Taberei si str.
Sebastian - Str. Izvor - B-dul Ghencea / Str. ... Orhideelor - Str. ... Viilor / Str. Odoare - Calea Serban Voda In perioada 2 - 6 august, Politia Rutiera a emis dispozitii de desfiintare pentru 8 piste de biciclete din Capitala.
Burebista, in Bucuresti și Express str. ... Burebista se afla pe bulevardul Burebista, nr. ... Express str. Domneasca se afla pe str. Domneasca, nr.
Noul supermarket, Market Str. ... Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile naționale. Date cheie despre Market Str. ... Str. Calea Eroilor, nr. ... 07.00-20.00 3.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. Grigore Hagiu nr 3. ... Ieri, pe Str. Isaccei nr. ... Victorie nr.7, cu suprafata totala de 334 mp si sala de vanzari de 212 mp. ... Granicerilor nr.
Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Situata pe str. Letea, nr.13, sc. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str. Principala, nr.
Acesta se gaseste pe str. Traian, nr.1, si are o suprafata totala de 682 mp, din care suprafata de vanzari este de 447 mp.
google-analytics.com