Cautare

3105 de rezultate pentru "str aricescu constantin nr 20 bl 21" (3.54 secunde)
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Cad s-a angajat in travesarea str.
FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Azuga dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Colentina catre str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 21:10, G. VALENTIN de 33 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Nissan Sunny, pe str. Prelungirea Ferentari dinspre str. Toporasi catre str. Zetari, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B. ... Vaslui, a urmat-o in liftul unui bloc situat in str.
La data de 11.04.2011, in jurul orelor 20.35, A. GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. Fat Frumos dinspre str. Mihail Sebastian catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Stefan Nicolau dinspre str. Rodul Pamantului catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Mihai Bravu, dinspre str. ... Ana de 21 de ani, din Bucuresti, pasagera pe moped, si care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu. ... Elena de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Dacia dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. Aurel Vlaicu dinspre str. Mihai Eminescu catre str.
Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str.
Str. Paris intre str. ... M.Kogalniceanu - str. Vasile Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - bd. Ion Mihalache;
Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Chitilei dinspre Str. ... Din impact autoutilitara marca Mercedes Benz Actros a fost proiectata intr-un autoturism marca Skoda Fabia, oprita la intersectie, aceasta fiind proiectata intr-un microbuz marca Iveco care se afla oprit la intersectia Str.
La data de 17 mai 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie au depistat pe str. ... Politistii au procedat la urmarirea autovehiculului in cauza, fiind oprit in dreptul unui imobil de pe str.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. Ramnicu Valcea dinspre Str. Ramnicu Sarat catre Str.
Printre nemultumirile exprimate de Constantin Fratila in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 17 martie a.c. ... Insa, dupa cum a declarat, Constantin Fratila planuieste sa riposteze prin sesizarea institutiilor abilitate.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Constantin Contac nu mai este presedinte al Consiliului Judetean (CJ).
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Numit interimar la conducerea municipalei democrat-liberale, fostul pesedist a fost inlocuit cu europarlamentarul Constantin Dumitriu. ... "Cred ca va fi liniste acum" Vinerea trecuta Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Galati a decis sa-l schimbe pe Marius Necula din functia de presedinte interimar al organizatiei municipale cu europarlamentarul Constantin Dumitriu.
Printre cei sarbatoriti s-au numarat primarii Constantin Radu (Amzacea), Constantin Bentea (Baraganu), Constantin Cinpoiasu (Girliciu), Gheorghe Constantin Grameni (Mihai Viteazu) si Florin Constantin Micu (Tuzla). ... "Azi toata ziua sunt imparat, ca de maine vine criza", a declarat ieri, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Constantin Radu, primarul comunei Amzacea.
google-analytics.com