Cautare

2839 de rezultate pentru "stoicescu alexandru negru voda" (4.81 secunde)
Proiectul "Artera de legatura intre strada Stirbei Voda si strada Morilor, inclusiv podul peste raul Olanesti in municipiul Ramnicu Valcea" isi propune imbunatatirea circulatiei si facilitarea accesului pietonilor si a autovehiculelor catre zonele de interes prin crearea unei artere de legatura intre strada Stirbei Voda si strada Morilor, inclusiv a unui pod peste raul Olanesti.
37 - 39 si Calea Serban Voda nr. ... 37- 39 - programul de lucru cu publicul fiind in zilele de marti, miercuri, vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar luni si joi intre orele 8.30 - 18.30 - Calea Serban Voda nr.
Stirbei Voda, Calea Plevnei, cu intoarcere prin str. ... Stirbei Voda, bd. Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord, Calea Grivitei, str.
Podul Mihai Voda si Podul Calicilor. ... La acestea se adauga si parcarile proiectate la podul Mihai Voda. Camere urbane de afaceri Planul Integrat de Dezvoltare Urbana propune si interventii menite sa revitalizeze activitatea economica si sa atraga noi investitori.
Stirbei Voda. ... Pe 6 decembrie 2011, primarul General Sorin Oprescu a inaugurat portiunea cuprinsa intre Calea Plevnei si Bulevardul Stirbei Voda, circa 20% din primul tronson, promitand ca toata lucrarea va fi gata in martie 2012.
Cuza Voda, nr. ... Bogdan Voda, nr. 36, pe o suprafata totala de 604 mp, din care sala de vanzari este de 410 mp.
Stirbei Voda, bd. ... Stirbei Voda, cal. Plevnei, str. Mircea Vulcanescu, str. Baldovin Pȃrcalabul, str. Garii de Nord, Piata Garii de Nord, bd.
Monique, Strada Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB: ... Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208 ), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB:
Stirbei Voda, apoi pe traseul actual. ... Stirbei Voda, Bd. Eroilor, apoi pe traseele actuale. Autobuzele vor opri in statia nou infiintata, "Mircea Vulcanescu", amplasata pe Str.
Calarasiul prin ochii mei (4) Cum amintirile imi dau ghiont sa zic ceva si de aniversarea anul acesta a 105 ani de la infiintarea primului cinematograf in Calarasi-cinema Codrat Marinescu in Septembrie 1911, pe strada Stirbei Voda (actuala 1 Decembrie 1918), pentru mai multa pozitionare in memorie asezandu-ma mai bine pe banca cu ochii inchisi in trecut, parca ma vad privind peste portilor metalice unul in carca altuia la scene din filmul ce rula in gradina de vara a cinematografului.
Basarab-Mircea Voda-Unirii-Bratianu. ... Lanariei - Calea Serban Voda - bd. Marasesti - str. Mitropolit Nifon - bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - str.
Prin aceasta propunere, premierul a procedat exact ca in vremea vestitelor razboaie cu turcii, cand, in miezul luptei, aripa boierilor dezerta la inamic, lasandu-l pe voda cu ochii in soare.
Dimitrie Cantemir - Cal. Serban Voda - Bd. ... Mircea Voda - Bd. Corneliu Coposu - Bd. Hristo Botev - P-ta. C.A. Rosetti.
Incepand cu ora 14.00, filtre formate din cate patru echipaje de politisti de la Rutiera au putut fi intalnite pe bulevardele Stirbei Voda, Nicolae Titulescu si strazile Calea Bucuresti, Caracal si A.I.
Stirbei Voda catre str. Academiei, iar cand a ajuns la intersectia cu Calea Victoriei, a efectuat virajul dreapta, moment in care a surprins si accidentat usor pe P.
Tepes Voda din sectorul 2 s-a iscat un conflict intre mai multe persoane, in urma caruia un autoturism a fost avariat.
- Calea Serban Voda, programul de lucru fiind de luni, marti, joi, vineri, intre orele 8.30 - 16.30 si miercuri, de la 8.30 la 18.30.
Au fost trecuti in rezerva general maior cu doua stele Adam Constantin si general de flotila aeriana Stoicescu Sorin-Paul din MapN.
Alina Petrescu va fi inlocuita de Andreea Berecleanu la pupitrul stirilor Antenei 1 dupa numai o jumatate de an de la plecarea cuplului Mandruta-Stoicescu.
Invitat la emisiunea Q&A, difuzata de Antena 3 si moderata de Alessandra Stoicescu, Klaus Johannis nu a vrut sa comenteze pe aceasta tema.
google-analytics.com