Cautare

2388 de rezultate pentru "stoian vasile" (3.56 secunde)
Infiintata la Iasi, firma a fost gandita si construita de craioveanul Tiberiu Stoian. "Pregatirile pentru demararea afacerii au insemnat pornirea calculatorului personal, care era de altfel singura resursa disponibla", spunea Tiberiu Stoian, directorul executiv al Artis Design, intr-un interviu acordat revistei Capital.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Bebe Cotimanis, Carmen Tanase, Stefan Velniciuc, Mirela Stoian, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Vlad Ianus.
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Cioiu devine el insusi un spectacol pe un cuvant scris de Sorescu si pe un decor al lui Stoian.
Un rol important in reusita evenimentului l-a avut si Ema Stoian, regizor de film, care a devenit, dintr-o data, impecabilul maestru de ceremonii al serii.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Fostul deputat Mircea Stoian a fost reconfirmat, in cursul zilei de ieri, drept presedinte al Organizatiei Municipale a PRM Constanta. ... Stoian a fost, de altfel, si singurul candidat pentru aceasta functie.
"Asigurarea pazei presupune atat paza fizica, prin paza umana, cat si instalarea unor mijloce de protectie mecano-fizice (grilaje, obloane, incuietori sigure)", a declarat subcomisarul Mihai Stoian, seful Serviciului Politiei de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.
LA EMC Pinoasa, activitatea excavatoarelor este blocata de terenurile aflate în proprietatea mostenitorilor familiilor Tanasoiu si Stoian. ... Interesele mostenitorilor în relatia cu complexul sunt reprezentate de Mirel Stoian, sotul judecatoarei Stoian de la Judecatoria Târgu Jiu.
La Editura Scriban a aparut recent cartea "Apa - secretul vietii" de Dan Stoian. ... Reproducem un fragment din cartea "Apa - secretul vietii" semnata Dan Stoian (eseul Tributul):
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
In urma cu cateva zile, oficialii clubului Bari anuntau ca vor achita celor de la AS Roma 300.000 de euro pentru a obtine si restul de procente din drepturile federative ale mijlocasului roman Adrian Stoian, insa capitolinii nu mai par acum la fel de dispusi sa se desparta de tanarul fotbalist.
Unii dintre cei mai afectati de aceste noi taxe sunt proprietarii de pensiuni mici si foarte mici, ne-a declarat ieri presedintele de onoare a Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Maria Stoian.
Derogari pentru aplicarea normelor Presedinta de onoare a ANTREC, Marilena Stoian, ne-a declarat ieri ca prima problema a introducerii noilor norme europene in ceea ce priveste dotarea bucatariilor o reprezinta faptul ca proprietarii de pensiuni nu au fost anuntati din timp despre aceste reglementari.
google-analytics.com