Cautare

93 de rezultate pentru "stirileprotv" (4.47 secunde)
"Apple iPhone 5S." Gratis? "Gratis." Le iau. Si le-a luat." - scrie George Buhnici pe blogul personal. Sursa:stirileprotv.ro
Alaturi de Fiodor Dostoievski, LEV TOLSTOI este unul dintre cei mai importanti si de seama reprezentanti ai "varstei de aur a literaturii ruse", inceputa in 1820, cu primele scrieri ale lui Puskin si terminata in 1880, cu ultimele lucrari ale lui Dostoievski, potrivit stirileprotv.ro.
De acum trebuie sa inveti sa lupti si pentru el pentru ca politicienii nu respecta decat oamenii pe care nu ii pot controla. Sursa: Blogul lui George Buhnici (realizatorul rubricii iLikeIT cu George Buhnici | Stirileprotv.ro)
stirileprotv.ro: Palatul Parlamentului se scufunda cu 6 milimetri/an. Ce spun specialistii romani despre anuntul facut de Agentia Spatiala Europeana Cea mai mare cladire administrativa de pe continentul Europa, Palatul Parlamentului din Bucuresti, se scufunda cu 6 milimetri pe an.
stirileprotv.ro) Este o zi cheie in istoria calculatoarelor personale. Microsoft renunta la pretul cerut pentru licenta sistemului de operare.
stirileprotv.ro : Sfarsitul internetului asa cum il stim noi. Ce inseamna finalul neutralitatii dupa ce America a schimbat regulile jocului La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa.
Concluzia la care a ajuns joia trecuta FCC-ul american, organizatia care se ocupa de reglementare, e ca de acum incolo e legal ca un furnizor de internet sa primeasca bani pentru a permite accesul mai usor la un site/platforma. Sursa: stirileprotv.ro
Nu sunteti pregatiti sa aflati locul 1 in Romania /stirileprotv.ro/ilikeit 2015 a fost un an dominat de Lionel Messi si de Kim Kardashian, daca ar fi sa judecam dupa cele mai cautate persoane de pe Google, potrivit unei analize oferite de Time.
Gadgeturi care ne ajuta sa miscam masini prin puterea mintii, lansate la CES 2016 / stirileprotv.ro Targul de tehnologie din Las Vegas este, in primul rand, un spectacol.
stirileprotv.ro: iLikeIT. Cablul care nu se strica niciodata, fiindca e facut din KEVLAR.Solutii pentru toate problemele telefonului Telefonul mobil, desi foarte puternic astazi, are cateva probleme.
stirileprotv.ro/iLikeIT: Cum functioneaza aparatele care iti impaturesc hainele sau fac curat in casa E momentul pentru o noua era in lumea electrocasnicelor.
- copie chinezeasca dupa Renault Twizy; - bineinteles, daca vreti un Porsche Macan, puteti incerca ceva mai ieftin, din China. Sursa: stirileprotv.ro
stirileprotv.ro/ilikeit informeaza: Romania are nevoie de 50.000 de specialisti IT, altfel va pierde sume importante. Cat va costa un astfel de curs Romania are nevoie de aproximativ 50.000 de specialisti IT, sustine Asociatia Profesionistilor in Afaceri.
stirileprotv.ro informeaza: Wireless gratuit in 8.000 de localitati din UE, inclusiv in Romania. Cum pot beneficia primarii de acest program Un program al Uniunii Europene promite acces la Internet comunitatilor care sunt dispuse sa achite costul abonamentului.
Asa ca iPhone Zece ar putea ajunge la noi in tara la aproape 5.500 de lei. Sursa: stirileprotv.ro
HMD a avut un 2017 bun, reusind sa vanda, in total, aproximativ 70 de milioane de telefoane mobile. (Surse: News.ro, stirileprotv.ro)
Pe net miscarea #deleteFacebook strange adepti, iar compania americana a pierdut 60 de miliarde de euro in doar cateva zile. Sursa: stirileprotv.ro
- amprenta integrata in ecran - tehnologia 5G - masinile electrice - inteligenta artificiala - tot mai multe case inteligente Deschidem taraba cu idei impreuna cu Marian Andrei, in inregistrarea VIDEO a emisiunii. Iata linkul: https://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/ilikeit-cele-mai-importante-tendinte-din-tehnologie-in-2019.html
In functie de bataile inimii, te poate ajuta sa dai la pedale mai usor sau mai greu, ca sa slabesti. In zonele urbane, Xmera poate sa tina loc si de motocicleta. (Sursa: stirileprotv.ro)
Cel in care producatorii de vehicule autonome traditionale - patru roti, burta la sosea - nu au solutia legala pentru inovatia lor. Nici macar nu mai discutam despre moralitate, responsabilitate in caz de accident. (Sursa: Stirileprotv.ro)
google-analytics.com