Cautare

1139 de rezultate pentru "stelian marin sadova" (2.60 secunde)
Avem incheiate contracte in amenajarile Sadova-Corabia, Calafat-Bailesti si Nedeia-Macesu pentru o suprafata de 35.000 de hectare", a spus prefectul Giugea.
Dosarul care le priveste pe Gabriela Mirea si Eleonora Marin, trimis de Serviciul Teritorial Anticoruptie, s-a conexat cu alte patru plangeri care le priveste tot pe acestea.
In replica, Laurentiu Marin (foto), directorul DADL, a declarat ca s-a obisnuit cu "reactiile unui om frustrat care nu detine autorizatiile necesare pentru baza nautica. ... Nu aveau voie sa isi amplaseze ski-jeturi pe plaja", a spus Marin.
Conform pronosticurilor inaintate de presedintele PDL Constanta, deputatul Stelian Dutu, exista mari sanse ca toti cei prezentati in cursul acestui week-end sa devina primari. ... Dincolo de cuvintele adresate de nominalizatii PDL pentru fotoliile de primari, de retinut si comentariile presedintelui PDL Constanta, Stelian Dutu:
Stelian Dutu nu a incheiat socotelile cu Partidul Democrat Liberal. ... In schimb, Stelian Dutu isi scoate palaria in fata campaniei social-democrate. Intrebat daca se astepta ca Nicusor Constantinescu si PSD-ul sa castige sefia Consiliului Judetean Constanta, dar si multe localitati, Stelian Dutu a avut un raspuns parca incredibil:
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
"Stelian Fuia, agent de vanzari!?" Ministrul Stelian Fuia a reusit, fara prea mari eforturi, sa-si demonstreze "competenta" si cunostintele in conducerea ministerului agriculturii.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
O persoana nu va recunoaste ca devine mai apropiata de persoana de sex opus cu care comunica prin mesaje text, deoarece are impresia unei conversatii nevinovate, motiv pentru care situatia poate deveni cu adevarat periculoasa in relatie, declara sexologul Gabriela Marin.
A murit actorul Marin Moraru Actorul Marin Moraru, 79 ani, a murit duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Marin Moraru s-a nascut la data de 31 ianuarie in Bucuresti.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan.
Tot cu ocazia vizitei inaltului oficial european in judetul nostru, Felix Stroe, directorul general al RAJA Constanta, a declarat ca persoana sa a devenit in urma cu doi ani tinta unor presiuni exercitate de Stelian Dutu, fostul presedinte al Consiliului Judetean, in vederea semnarii acordului de schimbare a solutiei tehnice pentru executia proiectului statiei de epurare Constanta Nord.
Revenind insa la nou-creata situatie - si anume insubordonarea celor doi consilieri fata de directiva Biroului Permanent al PD Mangalia, presedintele Organizatiei Judetene a PD Constanta, Stelian Dutu, a declarat ca acest lucru va fi luat in discutie in cadrul partidului.
Stelian Dutu este aproape istorie in PDL. ... Dupa episodul Stelian Dutu "nedreptatit" de la centru si "primarii revoltati de nedreptate", lucrurile si-au intrat in linie dreapta in PDL Constanta. ... Minciuna numarul unu a fost sondajul de opinie care il credita pe Stelian Dutu la egalitate cu pesedistul Nicusor Constantinescu.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Stelian Tanase:
In acest episod, stenograma discutiei lui SOV cu Stelian Tanase (foto) din 5 decembrie 2009. Stelian Tanase: ... La TVR poti sa iesi cand vrei, Stelian. ... O sa castige Geoana, Stelian.
Jurnalistul Stelian Tanase a comentat pe blogul sau subiectul privatizarii Oltchim, iar despre protagonistul acestui episod, Dan Diaconescu, a spus ca "miroase a campanie electorala dar si a mania bolnavicioasa" de a fi popular.
La targul organizat in Parcul Cismigiu, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate, bratari din piele colorate si masti traditionale romanesti, superbe.
La targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com