Cautare

1139 de rezultate pentru "stelian marin sadova" (8.20 secunde)
Am petrecut atitea cu Marin; ... In schimb, „prietenii“ craioveni, cind au auzit de situatia lui Marin, s-au urcat in primul tren de Bucuresti ca sa cerseasca functiile pe care le avea Marin in Craiova.
Am petrecut atitea cu Marin; ... In schimb, „prietenii“ craioveni, cind au auzit de situatia lui Marin, s-au urcat in primul tren de Bucuresti ca sa cerseasca functiile pe care le avea Marin in Craiova.
Comuna Sadova este in pericol de a pierde un proiect in valoare de un milion de euro pentru alimentarea cu apa a localitatii pentru ca firma care se ocupa de lucrare nu a gasit pana in prezent apa potabila.
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
Urmare a unui sondaj de opinie realizat la comanda PDL Constanta - organizatia judeteana, Biroul Permanent Judetean a decis desemnarea lui Stelian Dutu drept candidat al partidului la presedintia CJC.
La inceput, Marin scria la Gazeta de Perete; ... Mergeam adesea (Marin mai putin) la nea Cioltan, un Creanga al acelor timpuri. ... Eu am ramas la Iasi, Marin a plecat la Bucuresti. Dupa ce Calinescu il remarca intr-o „Cronica a optimistului“, Marin se lanseaza pe adevaratul sau drum.
Alianta DA - in topul preferintelor in 23 de localitati, PSD si PRM in 7 Sondajul de opinie amintit de Stelian Dutu a fost realizat de o firma bucuresteana, in 20 de comune (121.008 locuitori) si 10 orase (519.557 locuitori).
Exista speranta, pe de o parte, ca Ion Popescu nu este totusi candidatul PDL pentru Consiliul Judetean Constanta si ca se va repeta sondajul pentru desemnarea candidatului, in timp ce, pe de alta parte, surse democrat-liberale de la Bucuresti sustin ca lui Stelian Dutu i se pregateste "surpriza" Constantin Dorel Onaca.
Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: Obligatoriu, pentru ca Basescu nu are alta solutie decat sa scoata tancurile pe strada, daca nu.
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal a confirmat ieri informatiile pe care "Replica" le-a oferit in exclusivitate zilele trecute si a decis tragerea pe linie moarta a sefului PD-L Constanta, deputatul Stelian Dutu, prin respingerea candidaturii acestuia la presedintia Consiliului Judetean.
Sergiu Cioiu dezgheata ironia lui Marin Sorescu in neasteptata bunavointa a cantecului.
(Marin Sorescu);
Deputatul PD Stelian Dutu este anchetat de biroul teritorial Constanta al Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este suspectat de comiterea unor acte de coruptie.
Deputatul PD Stelian Dutu a transmis, in cursul zilei de ieri, ca daca pana in acest moment s-a abtinut de la a face comentarii legate de ancheta DNA care il vizeaza, se simte acum nevoit sa riposteze, in conditiile in care nu a fost "contactat de reprezentantii mass-media pentru a putea raspunde cu privire la acuzele" care i se aduc.
Asta si pentru ca s-a simtit in largul sau, in sensul ca la reuniunea pedista au fost prezenti si Tudorel Calapod, presedintele executiv al Organizatiei Judetene a PD Constanta, dar si presedintele Stelian Dutu.
La aflarea vestii transmise de PRM prin intermediul unui comunicat de presa, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a reactionat, spunand despre Radu Comanici ca este "mincinos" si "nesimtit". ... "Stelian Dutu e cel mai mincinos om.
toti directorii de descentralizate vor fi in continuare sustinuti in functii, si in special Ionel Manafu, directorul general al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, dupa cum atinut sa sublinieze deputatul Stelian Dutu, presedintele Organizatiei Judetene a PD Constanta, prezent la eveniment.
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Potrivit presedintelui PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, incepand de pe 4-5 iulie si pana in prezent, au fost comandate si primite rezultatele mai multor barometre de opinie pentru localitatile Mangalia, Eforie, Cumpana, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Ovidiu, Basarabi, Cernavoda, Cerchezu, Negru Voda, Rasova, Adamclisi, Cogealac, Nicolae Balcescu.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
google-analytics.com