Cautare

4594 de rezultate pentru "stanciu ion" (3.40 secunde)
In aceste conditii, atributiile primarului au fost preluate de viceprimarul Crisan Stanciu, care ne-a declarat ieri ca nu poate conduce o comuna de 12.000 de locuitori de unul singur. ... Este o situatie de care nu mai auzit nimeni in tara", ne-a declarat viceprimarul Crisan Stanciu.
(STANCIU DORU MIHAIL : ... pen inceteaza procesul penal pornit la plangerea prealabila a partii vatamate Stan Marilena, cu domiciliul in Bucurest (adica impacarea partilor) 10291/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STANCIU DORU MIHAIL :
presedintia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, persoana cu calitati profesorale precare (asemenea Aspaziei!), dar cu un bun instinct al supravietuirii la varf, a fost plasata in arest la curte pentru nu mai putin de 9 ani.
Iese Stanciu, intra Raul Costin. ... 16 Stanciu suteaza de la 20 de metri, pe langa poarta Rapidului. ... Borjan - Papp, Anderson, Constantin, Paito - N‘Doye, Stanciu - Adailton, Wesley, Sanmartean - Temwanjera.
Cristian Florea - Andra Stanciu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Cu toate acestea, Reghecampf este convins ca jucatorii tineri, precum Gabi Iancu sau Nicolae Stanciu, vor reusi sa se impuna si sa-l faca uitat pe Rusescu.
Si meciul de la Skopje a fost dominat de Steaua, care a mai ratat cateva ocazii clare - in minutul 11, prin Parvulescu, in minutul 29 - Piovaccari, in minutul 30 - Georgievski, in minutul 36 - de doua ori, Stanciu, in minutul 38 - Piovaccari, in minutul 50 - Latovlevici, in minutul 55 - Popa, in minutul 57 - Stanciu, in minutul 75 - Nikolic, in minutul 78 - Iancu si Stanciu - in minutul 82.
Vezi cati spectatori au fost si golurile lui Chipciu si Stanciu! ... Chipciu si Stanciu au marcat cele doua goluri, iar Arlauskis a avut cateva interventii excelente. ... Popa, Stanciu, Tanase - Chipciu.
Stanciu patrunde in careul U Cluj pe partea stanga, ii paseaza lui Adi Popa, care da gol de la 12 metri, cu un sut imparabil la coltul lung.
Cornelia Stanciu - Senior Editor Jurnalul Bucurestiului. Cornelia Stanciu a lucrat timp de peste 3 decenii la Agerpres. Are o vasta experienta jurnalistica.
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania.
In cazul lui Gutau se intalneste un intreg portofoliu de metode - folosirea turnatorilor platiti sau santajati sa minta, sentinte la comanda, o indarjire fenomenala a procurorilor de a-l trimite in puscarie, regim de exterminare in arest etc Dupa ce a fost achitat la doua instante anterioare pentru lipsa faptelor, Gutau a fost condamnat la Inalta Curte prin votul faimoasei Livia Stanciu si al inca unui judecator care, intre timp, a murit.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Generalul-maior Ion Aurel Stanciu (foto) este noul sef al Statului Major al Fortelor Aeriene (SMFA), se arata intr-un comunicat al SMFA. De asemenea, generalul-maior Ion Stefan a fost numit in functia de director adjunct al Statului Major General, se specifica de catre aceeasi sursa.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. ... Vicepresedintele PSD Nicolae Vacaroiu a confirmat ieri intentia lui Ion Iliescu, liderul grupului senatorial al social-democratilor, de a renunta la aceasta pozitie.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
google-analytics.com