Cautare

418 de rezultate pentru "stan violeta iulica" (2.94 secunde)
Pornind de la aceasta premisa am colaborat indeaproape cu Universitatea din Craiova, cat si cu Conventia Organizatiilor Studentesti (COS), cu ajutorul carora am putut incheia si acest parteneriat", a precizat Mugurel Stan, directorul general al Asociatiei "Euro 26" Romania.
Si pentru ora 16.30 a fost programata inaugurarea unei investitii facute de grupul Damen la Santier, investitie in valoare de 3 milioane de euro", a declarat ieri directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan.
Daca cineva contribuie de la 20 de ani la un astfel de fond de asigurari de viata, la 40 de ani poate fi deja pensionar, spune Bogdan Stan, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurari din Romania (UNSAR).
Urmeaza Santierul Naval Damen SA, condus de consilierul local PSD Gelu Stan, avind o cifra de afaceri de peste 220 de miliarde de lei vechi.
Directorul general al Santierului, Gelu Stan, a precizat ca, in ceea ce priveste salariile navalistilor, va fi inregistrata o crestere de 28% in trei etape - 1 noiembrie, 1 ianuarie si 1 iulie.
In locul fostului director, conducerea societatii va fi preluata de Corneliu Stan, fost director comercial al companiei pana in anul 2005. Stan a activat in ultima perioada in cadrul Electrica Serv, filiala de intretinere si servicii energetice a Electrica.
Bogdan Stan, presedintele unei companii de asigurari, ne-a declarat insa ca si acest termen este nerealist. ... Iar atat timp cat acest proiect nu va fi schimbat radical si bine fundamentat, asigurarile obigatorii pentru locuinte nu vor aparea prea curand pe piata, considera Stan.
E vorba de o reuniune anuala la care se face bilantul anului precedent si se stabilesc noile obiective", ne-a declarat directorul general al Santierului Naval din Galati, Gelu Stan.
In ceea ce priveste navele militare, Damen va demara constructia lor chiar de luna viitoare", a declarat Gelu Stan, directorul Santierului Naval.
Explicatia pentru care societatea a mers in pierdere anul trecut este, potrivit presedintelui clubului de fotbal, Marius Stan, aceea ca fotbalul nu este o activitate comerciala.
Nu firmele cele mai puternice, ci acelea care se adapteaza cel mai usor vor supravietuiā€œ, a declarat Vlad Stan, unul dintre cofondatorii Seedmoney, la cea de-a treia editie Geek Meet, organizata la Craiova.
Evenimentul s-a finalizat cu inmanarea certificatului de clasificare la patru stele directorului THR, Linica Stan. ... Hotelul a dobandit in urma investiilor o stea in plus, ajungand astfel de la trei, la patru stele", a precizat Linica Stan, directorul general al companiei hoteliere.
Si pentru ca investitorii sa isi indrepte atentia asupra terenurilor, Adrian Stan (foto) a venit in intampinarea ofertantilor, acordandu-le posibilitatea de a achizitiona terenurile mult dorite cu plata in trei transe.
Meritul acelei clipe traite de cei doi apartine realizatoarei Elize Stan si lui Ionut Dolanescu, fiul celor doi cantareti de muzica populara. ... Reusita este in totalitate a doamnei Elize Stan si a lui Ionut Dolanescu.
Teia Sponte si Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN Vesti bune pentru Ilie Stan.
Desi a fost la un pas sa-l demita pe Ilie Stan, declarandu-se nemultumit de atitudinea echipei din partida tur cu Twente, scor 0-1, patronul Stelei este convins ca ros-albastrii pot castiga astazi, in Olanda, in mansa retur a 16-imilor Ligii Europa, si ca se vor califica mai departe.
Odata cu readucerea lui Alex Iordan, CS Turnu Severin l-a inregimentat si pe Alexandru Stan, un mijlocas ofensiv de 23 de ani, care a evoluat ultima data la Astra Ploiesti.
- Supt aceasta piatra odihnesc oasele robii lui Dumnezeu Chirca, Stan, Dragomir, Safta, Dumitrasco, Petco, Gheorghe, Tudorachi, Dobre, Maria, Tudora, Voica, Maria, Tudora, Stan, Pena, Matei, Radu, Ancuta, Dumitru, Dobre, Zamfira, Ivan, Zaharia si Pavel Sursa:
De asemenea, lanseaza alaturi de GGirls (INNA, Alexandra Stan si Lori) piesa Call the Police. ... ANTONIA este artist Global Records, casa de discuri care are in portfolio artisti precum INNA, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss.
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
google-analytics.com