Cautare

685 de rezultate pentru "stan dobre" (2.93 secunde)
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: ... Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
Deputatul Ion Stan, presedintele Organizatiei Dambovita a declarat la finalul saptamanii trecute ca il sustine pe Adrian Nastase, daca acesta va candida la functia de presedinte al Consiliului National. Stan si-a luat totusi o masura de prevedere adaugand ca nu angajeaza in acest demers si organizatia judeteana.
Uite-asa, Alternativa lui Ion stefan l-a prezentat deja de jumatate de an pe Marius Stan drept candidat, acum PNL si-l insuseste tot pe acesta, ca doar este omul lor, Marius Stan fiind liberal cu acte in regula.
Comisarul Nicolae a sanctionat un politist dupa ce a fost palmuit de un prieten de-al sau "La sfarsitul anului trecut (anul 2007- n.red.), in timp ce efectua serviciul de noapte in oras, colegul Dobre Lucian a fost agresat verbal si fizic in plina strada (palmuit) de catre directorul SC Prest Constructii SA, Pintilie Adrian, cunoscut cu comportamente de acest gen inclusiv fata de colegii nostri din Fetesti pe care acesta i-a injurat si in fata carora s-a dezbracat fiind in stare de ebrietate la volan si laudandu-se ca nimeni nu-i poate face nimic deoarece este prieten cu dl.
Remanierea bate la usa, iar asa cum arata "Replica” de Constanta in numarul de ieri, unul dintre ministrii intrati in vizorul schimbarii este ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Prezent la Galati, vicepresedintele PSD Dan Nica a precizat ca cere demiterea ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, motivul reprezentandu-l haosul general provocat de greva angajatilor CFR "Gheorghe Dobre trebuie demis de catre premierul Tariceanu pentru incapacitatea de a rezolva haosul provocat in Romania de greva ceferistilor si pentru faptul ca a dezinformat atit publicul, cit si pe premierul Tariceanu”, a declarat seful Departamentului Transporturi si Comunicatii al PSD, deputatul Dan Nica.
Fostul ministru Gheorghe Dobre, total dezinteresat de soarta falezelor din Eforie Rep.: ... Pentru ca atunci cand era Gheorghe Dobre ministru, acesta s-a aratat total dezinteresat cand a venit la fata locului. ... Ati aminitit de fostul ministru Dobre.
Nu acelasi lucru l-a facut Victor Paul Dobre. ... Intrebat daca era necesar un accept din parte PD-ului, in conditiile in care cei patru consilieri si-au dat demisia din PD si au devenit independenti, Victor Paul Dobre a precizat ca nu s-a facut altceva decit sa se respecte protocolul.
PSD il acuza pe Gheorghe Dobre ca prin deciziile sale gresite a pagubit Romania de patru miliarde de euro, adica de fondurile cu care Uniunea Europeana urma sa finanteze construirea Coridorului IV de transport.
presedinte - Eugen Durbaca (foto), liderul local al PC, vicepresedinti - Victor Paul Dobre (liderul PNL Galati, acum secretar de stat la MAI) si Mircea Toader (liderul PD Galati, acum secretar de stat la MAI).
Tot in presa centrala se arata zilele trecute ca unele surse din Alianta sustin ca democratii il au in vedere pe ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre. "Ceea ce se spune despre o eventuala demitere a lui Gheorghe Dobre reprezinta simple speculatii.
"Eu cred ca mai importanta este problema din sanatate decat cea a drumurilor", a mai spus liderul democratilor bihoreni, care insa a tinut sa precizeze ca nici colegii sai din Biroul Permanent National al PD nu sunt multumiti de activitatea colegului lor Gheorghe Dobre.
Galati, liberalul Victor Paul Dobre. ... La noi, la PNL, dai seama de cite ori se intimpla ceva”, si-a inceput declaratia secretarul de stat Victor Paul Dobre.
Victor Paul Dobre a cistigat un fotoliu de vicepresedinte national, iar senatorul Paul Pacuraru a iesit invins din cursa pentru functia de membru in Biroul Permanent al partidului pe probleme sociale. Trebuie facuta precizarea ca, alaturi de Dobre, PNL Galati mai are un reprezentant in conducerea centrala a partidului.
Secretarul de stat liberal Victor Paul Dobre nu crede ca el va fi cel desemnat de PNL sa preia de la Radu Stroe, colegul sau de partid, fotoliul de secretar general al Guvernului.
Un alt invitat la Comisia parlamentara este si fostul ministru al Transporturilor Gheorghe Dobre, iar pentru saptamana viitoare comisia a decis sa fie invitati George Maior si Elena Udrea.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Paul Victor Dobre si prefectul judetului, Danut Culetu l-au investit, ieri, in functie pe noul subprefect al Constantei, ex-liberalul Cosmin Andrei.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre a efectuat ieri o vizita in judetul Bihor, facand o vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
google-analytics.com