Cautare

685 de rezultate pentru "stan dobre" (3.53 secunde)
Partidul Alternativa Ecologista pare ca tine cu dintii de Marius Stan pentru cursa pentru sefia municipiului.
Radu Mazare, insotit de fratele sau Mihai si de viceprimarul Gabi Stan (a carui barba mai are putin si sperie tancii intalniti prin parcuri), s-a aflat ieri in zona Piata Far, acolo unde se construieste...
Liderul PSD Dambovita, Ion Stan, a declarat, joi seara, la Titu, ca politicienii "sunt monitorizati de Basescu si de institutiile statului, obediente acestui om, care inregistreaza convorbiri telefonice, anume acelea la care dansul a facut referire in interventiile pe care le-a avut la RRA".
Vicepresedintele PSD Ion Stan a declarat luni ca BPN al PSD nu va da nicio sanctiune impotriva ministrului Oprea, el apreciind ca acesta si-a respectat prerogativele de ministru in ceea ce priveste numirile in functie a secretarilor de stat, premierul Boc fiind cel care nu trebuia sa semneze HG.
Viceprimarul Constantei, Gabi Stan (foto), nu vrea sa fie un "James Bond" precum primarul Radu Mazare, ci i-ar fi placut sa fie fotbalist de talie mondiala.
Dupa doua zile de boala, viceprimarul Constantei, Gabi Stan (foto), si-a revenit. ... Si ca povestea sa fie si mai amuzanta, marca Gabi Stan, viceprimarul declara ca suspecteaza mancarea de la hotelul Novotel, de patru stele, din Bucuresti.
Viceprimarul Constantei, Gabi Stan (foto), nu poate fi mai prejos decat cel din echipa caruia face parte - Radu Mazare. ... Jucand pe post de atacant, Stan nu poate lipsi de la nici un eveniment sportiv, de la care nu pleaca niciodata cu mana goala.
Membrii PSD din Birourile Permanente ale celor doua Camere vor sustine restituirea Strategiei Nationale de Aparare la Cotroceni, pentru a fi refacuta in asa fel incat sa vizeze strict dimensiunea militara a apararii tarii, in conformitate cu Legea 473/2004, a anuntat deputatul PSD Ion Stan.
Bogdan Tiberiu Iacob) Reforma Sanatatii, un act in beneficiul mafiilor transnationale A doua declaratie a lui Stan afirma ca mult trimbitata reforma a sanatatii este, de fapt, un act in beneficiul mafiei transnationale a fraudarii asigurarilor de sanatate, cu binecuvintarea presedintelui Traian Basescu.
Concret, pe 14 februarie 2012, deputatul PSD Ion Stan a depus in Camera doua declaratii politice de-a dreptul incendiare, intocmite pe baza unor informatii de top, accesibile doar serviciilor secrete si anumitor factori politici de top.
Revenind insa la cei care au scos hoteluri si acareturile aferente acestora la licitatie, desi numarul unitatilor in cauza lor este destul de impresionant, cat si suprafetele pe care acestea se intind, Linica Stan, directorul SC T.H.R.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
EUROPA LEAGUE I Twente-Steaua, 23 februarie El ar putea fi SURPRIZA pentru returul cu Twente, dar Stan nu vrea sa riste!
Gigi a ales deja INLOCUITORULpentru Ilie Stan, insa va ramane cu ochii in soare!
La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol. ... Experientele altor tehnicieni care au pregatit Steaua i-ar putea da de gandit lui Ilie Stan.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri. ... In mare parte cred ca Marius Stan are dreptate. ... Din acest punct de vedere Marius Stan are perfecta dreptate.
Dupa mai multe zile de asteptare, liberalii galateni Victor Paul Dobre si Paul Pacuraru au decis sa candideze, in cadrul lucrarilor Congresului din 12 ianuarie, pentru o functie de conducere la centru in cadrul Partidului National Liberal.
Anuntul demisiei a fost facut de Victor Paul Dobre, presedintele PNL Galati. "Dupa publicarea in Monitorul Oficial a situatiei domnului Alexandros Galiatatos, dansul m-a anuntat, pentru ca nu este in tara, ca si-a dat demisia din functia de vicepresedinte", a anuntat Dobre.
google-analytics.com