Cautare

685 de rezultate pentru "stan dobre" (3.23 secunde)
Acesta este principalul motiv pentru care directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a renuntat sa mai aduca forta de munca din Vietnam.
Electrica isi va dubla anul viitor livrarile de energie catre clientii industriali, ca urmare a cresterii cererii din partea acestora, a declarat miercuri seara, la Roma, directorul general al distribuitorului de electricitate, Corneliu Stan.
Practic, incepand cu aceasta data, Gelu Stan, cel care a ocupat functia de director general a Santierului Naval Galati, a fost schimbat din functie astfel incat actualul manager a fost numit chiar din grupul olandez Damen.
Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. ... In minutul 20 Ilie Stan avea deja doua schimbari facute, iar Chiriches era reprofilat fundas dreapta.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. ... Pana acum, Dobre a fost insarcinat cu relatia cu prefecturile in Ministerul Administratiei si Internelor. Paul Victor Dobre are 54 de ani si este originar din Galati. ... Dobre este absolvent al Facultatii de Mecanica din Galati.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. ... Pana acum, Dobre a fost insarcinat cu relatia cu prefecturile in Ministerul Administratiei si Internelor. Paul Victor Dobre are 54 de ani si este originar din Galati. ... Dobre este absolvent al Facultatii de Mecanica din Galati.
Fostul deputat social-democrat de Iasi Traian Dobre a declarat ieri ca s-a intors, dupa 15 ani, la filiala PNL. Traian Dobre a precizat ca la inceputul saptamanii viitoare isi va prezenta demisia din grupul parlamentar PSD.
Comandorul (r) Aurelian Dobre povesteste: ... "La un moment dat a intrat pe usa colegul nostru Aurelian Dobre si ne-a strigat: ... Spre deosebire de colegii sai, comandorul Dobre crede ca era vorba de o singura nava, insa de dimensiuni aproape imposibile, dotata cu lumini, in nici un caz proiectoare.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, a declarat ca incearca sa aduca in judetul Galati cit mai multe fonduri guvernamentale.
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, secretar de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre, a anuntat ca judetul nostru are din ce in ce mai multe probleme din cauza migratiei fortei de munca autohtone.
Cei mai importanti oameni politici din PNL Galati, Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre, nu s-au decis daca sa candideze pentru o functie de conducere la nivel central in cadrul Congresului PNL care va avea loc pe data de 12 ianuarie.
La eveniment au participat si secretarul de stat Victor Paul Dobre si deputatul Emil Strunga.
Conform declaratiilor ministrului secretar de stat Victor Paul Dobre, din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, colegiile uninominale din judetul Galati au fost constituite si aprobate de Comisia de Cod Electoral.
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Presedintele PNL Mures, deputatul Ciprian Dobre, a declarat ca in interiorul partidului se discuta ca in momentul adoptarii unei noi Consitututii sa se propuna eliminarea reprezentarii minoritatilor in Parlament.
Gala a fost prezentata de catre Roxana Iliescu si Gheorghe Turda intr-o tinuta traditional romaneasca, asa cum se cade sportului national â€" oina, alaturi de presedintele Federatiei Romane de Oina â€" Nicolae Dobre.
Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini".
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
Deputatul PSD Ioan Stan i-a criticat ieri pe democrati pentru votul favorabil dat de acestia proiectului de lege privind majorarea pensiilor, initiat de social-democrati.
Pretedintele Organizatiei Dambovita a social-democratilor, deputatul Ion Stan, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca personal il sustine pe Adrian Nastase, daca va candida, la functia de pretedinte al Consiliului National. Stan a adaugat totusi ca nu angajeaza insa in acest demers si organizatia judeteana.
google-analytics.com