Cautare

1333 de rezultate pentru "stan clara dragodana" (3.65 secunde)
Deputatul PSD Ion Stan (foto) a declarat ieri ca propunerea sefului statului privind desecretizarea dosarelor care ii vizeaza pe inaltii ierarhi si pe sefii cultelor este "arbitrara" si "ilegala", si ca CSAT este o institutie "anacronica", folosita discretionar, "ca instrument dictatorial".
Secretarul Comisiei, deputatul PSD Ion Stan, a precizat ca SRI trebuie sa prezinte o informare privind prezenta pe teritoriul Romaniei a unor grupari care desfasoara activitati conexe fenomenului terorist, preocupate de strangerea de fonduri pe care sa le transmita in afara tarii pentru sponsorizarea actiunilor teroriste.
Candidatul Aliantei la Primaria comunei buzoiene Mihailesti a castigat alegerile din primul tur, Stan Stan obtinand 51,7% dintre sufragii.
La finele anului trecut directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, anunta ca pina in 2009 se vor investi in societate peste 15 milioane de euro. ... Este cunoscut ca pina acum s-au facut investitii de aproximativ 30 milioane euro", declara Gelu Stan.
Presedintele avea obligatia sa prezinte Parlamentului, in sase luni de la investire, Strategia Nationala de Aparare, insa a preferat sa se lanseaza in constructii legislative “fara relevanta“, a declarat ieri Ion Stan, secretarul Comisiei SRI.
Dupa votul final, deputatul PSD Ion Stan a explicat optiunea sa negativa prin faptul ca avalansa de acte normative lansate de Guvernul Tariceanu nu face altceva dcat sa creeze "institutii peste institutii care se vor calca pe picioare".
Am trecut la ridicarea acestora pentru ca ingreuneaza traficul si in plus, sunt foarte urate", a declarat Gabi Stan, viceprimarul Constantei.
Potrivit secretarului comisiei, deputatul PSD Ioan Stan, alti cinci ofiteri SRI urmeaza sa fie audiati saptamana viitoare de membrii comisiei, astfel incat acestia sa poata intocmi un raport final pana la 14 septembrie, cand trebuie sa inainteze Birourilor Permanente ale Camerelor Parlamentului concluziile anchetei referitoare la Omar Hayssam.
Deputatul a fost urmat de opt lideri conservatori, printre care Stan Dobrescu, Andrei Trandafir, Radu Mihailov s.a, fiecare reprezentand alti cativa zeci de oameni, toti demisionand dupa anuntul lui Mihei ca a parasit PC.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
De asemenea, deputatul PSD Ion Stan a solicitat, intr-o declaratie politica, demisia premierului Tariceanu, ca solutie "sigura" pentru deblocarea actualei crize politice, sustinand totodata ca se impune formarea unui Executiv din tehnocrati.
Opinia lui Dragomir a fost impartasita si de Adrian Stan, vicepresedintele Administratiei Domeniilor Statului, care a aratat ca rolul lui Avram a fost acela de a pune guvernul intr-o lumina proasta, printr-o actiune intentionata a PD-ului. Stan a precizat ca transhumanta nu a fost interzisa, ci doar reglementata.
Acesta cere o campanie europeana neviciata de scandalurile politice de tip dambovitean", a declarat si Adrian Stan, vicepresedintele organizatiei judetene a PNL.
Mai mult, declara liberalii, ideea cum ca ei ar duce tratative cu echipa Radu Mazare de schimbare a viceprimarului Gabi Stan cu un PNL-ist, "este rodul imaginatiei democratilor".
Si cererea privitoare la amenajarea sediului firmei a stirnit aceleasi critici, de data aceasta din partea consilierului local PSD Gelu Stan.
Comisia va initia un control la unitatile centrale ale Serviciului Roman de Informatii, una dintre temele vizate fiind cea a interceptarilor ilegale efectuate de societatile de protectie si paza, detectivi particulari, sau alte firme, a precizat secretarul Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista preciza ieri faptul ca, in cateva zile, vom sti exact daca va mai merge pe mana lui Marius Stan in lupta pentru Primarie sau va prefera o alta persoana.
Stan '23 / Oana '47 Timisorenii au reusit sa deschida scorul cu un super-gol reusit de Stan. Imediat dupa reluare a egalat echipa din Targoviste.
Nume noi, nume vechi PSD are cei mai multi consilieri locali (8), fiind vorba despre Stan Gelu, Rosca Lucretia, Hristache Bogatu (care au fost realesi) si Artimof Daniela, Ciumacenco Nicusor, Manzu Viorel si Florin Popa, aflati la primul mandat, lor adaugandu-li-se Florin Paslaru, care a mai facut parte din Consiliul Local o perioada din mandatul precedent.
Nume noi, nume vechi PSD are cei mai multi consilieri locali (8), fiind vorba despre Stan Gelu, Rosca Lucretia, Hristache Bogatu (care au fost realesi) si Artimof Daniela, Ciumacenco Nicusor, Manzu Viorel si Florin Popa, aflati la primul mandat, lor adaugandu-li-se Florin Paslaru, care a mai facut parte din Consiliul Local o perioada din mandatul precedent.
google-analytics.com