Cautare

4619 de rezultate pentru "spitalul nr 1 craiova" (3.65 secunde)
 Sterling Resources Ltd., compania care se afla in aceste zile in centrul scandalului privind perimetrele concesionate la Marea Neagra, efectueaza cercetari si prospectiuni si in zona Craiova Sud - unde a concesionat de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANMR) un perimetru de 1,5 milioane de acri (7.200 de kilometri patrati).
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. ... Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Acestora li se promitea ca, daca vin sa plateasca taxa de parcare in Craiova, vor achita doar pentru jumatatea de an ramasa, nu pentru un an. Intr-o asemenea situatie se afla si Vasile F., care a mers marti la unul dintre ghiseele Directiei de Impozite si Taxe Craiova.
Americanii de la Cooper Standard se vor instala in interiorul uzinei Ford Compania Cooper Standard, cu sediul central in Michigan (SUA), a anuntat zilele trecute ca isi va deschide o unitate de productie la Craiova, unde va produce componente pentru noul autoturism Ford B-Max, care va intra in productie anul viitor la Craiova.
Primaria Craiova nu mai poate emite nici un fel de autorizatie de construire deoarece Planul Urbanistic General al municipiului a expirat, iar altul nou n-a fost facut inca Orasul Craiova se afla intr-o situatie fara precedent.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini si 1,5 milioane motoare Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr.
Fosta jucatoare a Oltchimului a semnat un contract pe sase luni cu SCM Craiova, formatie aflata pe ultimul loc in Liga Nationala Dupa mai multe runde de negocieri, oficialii echipei feminine de handbal SCM Craiova au reusit sa transfere o jucatoare experimentata de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Fotbalul spectacol a pus stapanire ieri-dimineata pe terenul de sport al Scolii nr. ... din Craiova, care a gazduit Memorialul "Marin Bistriceanu", editia a 6-a, competitie care s-a adresat elevilor de clasa a V-a si a VI-a. Intrecerea a fost castigata de Scoala nr.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Scriu o carte despre Universitatea Craiova, iar momentul cel mai glorios al acestei echipe de fotbal din Romania ramane calificarea in semifinalele Cupei UEFA, editia 1982/1983.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
De exemplu, pentru lucrarile de reabilitare, Spitalul Judetean Constanta a primit si va primi probabil bani.
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
"As vrea sa avem asemenea servicii medicale si in tara", a declarat presedintele Traian Basescu ieri, la iesirea din spitalul din Viena. ... Presedintele a ajuns in tara ieri, in jurul orei 15.00, de la aeroport fiind dus direct la Spitalul Elias din Bucuresti.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Ozonoterapia - aplicarea ozonului in concentratii mici (intre 1 si 80ug/ml) in amestec cu oxigenul, in scopuri medicale.
google-analytics.com