Cautare

1051 de rezultate pentru "spitalul deva" (6.41 secunde)
El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal.
Vedetele Antenei 3 se muta la Spitalul de psihiatrie Obregia Este evident ca inspiratia pentru acest articol le-a venit celor de la timesnewsroman.ro citind postarea lui Viorel Ilisoi din ziua mitingului Antenei 3 din Piata Constitutiei.
Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
Un asemenea loc este Spitalul de Urgenta Floreasca, despre care unul dintre directorii lui, conf. ... Turculet, spune ca este "spitalul in care nu te plictisesti niciodata", prof.
stomacul, duoden-pancreasul, intestinul subtire, colonul, ambii rinichi si ficatul Chirurgii de la Spitalul Necker din Paris au transplantat unui copil in varsta de 5 ani din Germania 7 organe, printre care rinichii si ficatul.
In presa de luni a aparut stirea ca Stefan Banica Jr a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca. ... Le multumesc medicilor si asistentilor de la Spitalul de Urgenta Floreasca, care au avut si au in continuare grija de mine si tuturor celor care mi-au transmis un gand bun.
Striblea a ajuns la Spitalul Militar Central, dupa ce ,incepand de la ora 4 a diminetii a resimtit amorteli in mana stanga. ... Ca urmare, a fost transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde s-a decis interventia chirurgicala. ... Catalin Striblea este constient si se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni.
O echipa de medici de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti a redat mainile unor copii Ariana Miu, o fetita de doar 7 ani, din Targoviste, a primit marti dimineata o noua sansa:
Valentin Calu are 42 de ani, este doctor in stiinte medicale si lucreaza ca medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala, iar din 2007 este si purtatorul de cuvant al unitatii sanitare.
• La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac. ... Imediat ce a fost internat la Spitalul Judetean din Timisoara, medicii i-au facut un set complet de analize.
Ca senator de Valea Jiului am in colegiul pe care il reprezint, Spitalul de Urgenta Petrosani ce are o sectie externa si in orasul Petrila, Spitalul Municipal Lupeni si Spitalul Municipal Vulcan, drept pentru care sunt direct interesat pentru cetatenii din zona de finantarile din sistemul de sanatate.
Spitalul de Psihiatrie "Al.
Fiul fostei senatoare Sorina Placinta a ajuns in stare grava la spitalul Jilava, iar toata familia este ingrijoarata de starea lui de sanatate.
Contaminarea cu virusul Ebola a unei infirmiere in Spitalul Carlos III din Madrid in timp ce ingrijea un pacient a declansat o adevarata psihoza in Europa. ... Mai precis in Spitalul Presbiterian din Texas, spitalul unde recent a decedat Thomas Eric Duncan, primul pacient diagnosticat cu Ebola in SUA.
Fondat in urma cu 11 ani de catre fundatiile Help us Dry the Tears si Nona " No Name Child, intr-un puternic parteneriat cu Spitalul Clinic de Copii Marie Curie in curtea caruia se afla.
Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat, scrie Mediafax.
Extraterestrii vindeca copii bolnavi de cancer intr-un spital din Andorra Entitati extraterestre apar extrem de des in saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andorra.
Mariustuca.ro / Spitalul de Urgenta (Floreasca): ... Magda Marincovici) Un laborator unic in tara noastra, care realizeaza diagnosticul si tratamentul ablative al aritmiilor cardiace complexe, a fost inaugurat azi la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.
Magda Marincovici) Caz incredibil la Spitalul de Urgente Oftalmologice Bucuresti. ... Spitalul detine tot ceea ce trebuie pentru tratament, care insa este deosebit de costisitor, iar Casa de Asigurari nu acopera suma, deoarece copilul nu exista.
google-analytics.com