Cautare

1051 de rezultate pentru "spitalul deva" (3.03 secunde)
Este a doua de acest gen, prima functionand la Spitalul de Urgenta Floreasca. ... - Noua unitate UPU-SMURD de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti consta intr-o ambulanta SMURD cu Unitate de Terapie Intensiva mobila, dotarile reusesc sa acopere practic aproape necesitatile, indiferent de cat de grava este starea pacientului.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: ... Cursul presupune cinci zile de pregatire intensiva la Deva, urmate de cinci zile de asistenta pentru elaborarea Lucrarii de absolvire. ... Deva, sala de curs din Cladirea Sindicatelor.
Ministerul Transporturilor va acorda despagubiri suplimentare de 2,7 milioane de lei, corespunzatoare unei suprafate totale de 206.638 de metri patrati, pentru exproprierile necesare constructiei variantei de ocolire Deva - Orastie la profil de autostrada.
2010 a fost anul cel mai slab la capitolul atribuiri de contracte de catre compania de autostrazi si drumuri nationale, doar unul dintre acestea remarcandu-se din punctul de vedere valoric, cel pentru constructia tronsonului Deva-Orastie din Coridorul IV paneuropean, cu o valoare de aproape 180 milioane de euro fara TVA.
In noiembrie va fi gata si lotul al doilea (20 de kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, care in urma cu o luna avea un stadiu de executie de 55%, in timp ce in decembrie se vor finaliza lotul al patrulea (16 kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, precum si primul lot (27,5 kilometri) al Lugoj-Deva.
4, Deva) in cadrul proiectului Alege Scoala in regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest!” un nou eveniment de prezentare si promovare. ... In Episcopia Devei si Hunedoarei, in cadrul proiectului Alege Școala!, au fost infiintate patru centre educational-inovative la Deva, Orastie, Vulcan si Homorod.
"Am pierdut o jumatate de litru de sange, sambata dupa-amiaza, pana am ajuns la Spitalul din Vulcan.
Dintre acestea 142 de paturi vor fi reduse la Spitalul de Urgenta. ... La Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii se solicita suplimentarea cu 5 paturi a sectiei ORL si cu 5 paturi pentru ATI. La Spitalul de Psihiatrie se solicita cresterea cu 10 paturi a sectiei Psihiatrie III.
Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias", din Bucuresti. Deputatul reprezentand minoritatea macedoneana, Liana Dumitrescu, a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias.
SPITALUL COLTEA Spitalul Coltea din Bucuresti, primul spital din Tara Romaneasca, a fost construit de stolnicul Mihail Cantacuzino, in 1704. Spitalul a ars intr-un incendiu in anul 1739, dar a fost reconstruit in acelasi an. ... Spitalul poarta amprenta stilului arhitectural brancovenesc.
Spitalul "Bagdasar’Arseni", reabilitat si modernizat O unitate medicala unica in tara noastra in privinta bolilor neurochirurgicale tratate Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" a fost renovat, fiind "cel mai modern spital public din Romania", a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata. ... Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata.
Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf. ... Petrisor Geavlete, seful Clinicii de Urologie, Spitalul Sf.
Spitalul de Arsi: ... Magda Marincovici) La Spitalul de Arsi din Bucuresti a fost redeschisa Sectia de terapie intensiva, surse din spital afimand ca s-a scos maximum din ceea ce se putea scoate in acea locatie. ... aparatura noua, mobilier nou, ne-au precizat surse din Spitalul de Arsi din Bucuresti.
Investitia este de 300 de milioane de euro, iar aici vor fi relocate Floreasca si Spitalul de Arsi. ... Aici vor fi relocate Spitalul Floreasca, Spitalul de Arsi precum si Institutul National pentru Sanatatea mamei si Copilului, Alessandrescu-Rusescu.
Ciondaneala dintre Spitalul de Urgenta (fost judetean) si Casa Asigurarilor de Sanatate (CAS) dureaza inca de la infiintarea acesteia din urma.
De exemplu, pentru lucrarile de reabilitare, Spitalul Judetean Constanta a primit si va primi probabil bani.
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
google-analytics.com