Cautare

654 de rezultate pentru "spit militar" (3.23 secunde)
Privatizarea Santierului Naval Militar Mangalia treneaza in continuare. ... O surpriza de proportii o constituie insa posibila retragere a Santierului Naval Daewoo Mangalia de la semnarea contractului de vanzare-cumparare a fostei unitati militare, desi DMHI castigase licitatia pentru Santierul Naval Militar.
359/2005 prevede ca serviciul militar obligatoriu se va desfiinta dupa 1 ianuarie 2007, insa aceasta actiune a fost devansata de o hotarare a Ministerului Apararii Nationale (MApN).
30 din 12 martie 2009, prevede explicit ca onorul militar se acorda in urmatoarea ordine:
In acest context, s-a amintit si de incidentul OZN din 4 octombrie 1982, semnalat de colonelul Alexandr Plaksin, omul de legatura intre programul militar si cel academic.
Virginia Stefanica a mai adaugat faptul ca sediul SPIT mai dispune si de camere de supraveghere audio-video montate si aparate de aer conditionat in fiecare sala de asteptare.
se va demara activitatea de incasare a taxei de acces in statiunea Mamaia pentru autoturismele care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta, a declarat Virginia Stefanica, directorul executiv al Serviciului Public de Impozite, Taxe si Alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) din cadrul Consiliului Local Municipal Constanta.
Serviciul de Constatare si Control din cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) Constanta a demarat, luni 30 iunie a.c., o ampla actiune de verificare a agentilor economici care isi desfasoara activitatea in statiunea Mamaia si in Satul de Vacanta, se specifica intr-un comunicat de presa al SPIT.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. ... Publicam acest articol pentru ca este o veritabila analiza sociologica si antropologica a conceptului de STAGIU MILITAR.
Provocarile mediului general de securitate, stadiile transformarii NATO si revizuirea structurii Statului Major Militar International (IMS) sunt cateva dintre temele care vor fi discutate in cadrul conferintei Comitetului Militar al NATO, cel mai inalt for de decizie militara al Aliantei, care se va desfasura la Sibiu, in perioada 14-16 septembrie.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia.
Ordinul Militar de Romania a conferit Prof.Univ.Dr. ... Intre prioritatile Ordinului Militar de Romania, un loc important il ocupa grija fata de valorile nationale.
'Imi cer scuze, fata de colegii senatori si fata de distinsii invitati de la balcon (generali si alti ofiteri in rezerva - n.n.), ca nu voi folosi si apelativul "domnule general", chiar daca v-au cazut patru stele pe umar, chiar daca aveti pieptul plin de decoratii, chiar daca aveti CV-ul plin de doctorate in stiinte juridice si militare, intrucat, pe de o parte, dupa stiinta mea, ca militar activ nu ati condus nici macar un pluton, iar, pe de alta parte, as savarsi o impietate la adresa unor personalitati ilustre ce au obtinut pe merit acest grad militar suprem, de la Hanibal, Cezar si Napoleon Bonaparte, pana la marii si bravii nostri generali Eremia Grigorescu, Constantin Prezan, Alexandru Averescu si altii, care n-au astazi nici macar dreptul postum sa le pomenim numele si renumele.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional".
Conform relatarilor din presa locala, ministrul Gabriel Oprea a sosit la Satu Mare, cu o zi inainte, cu un avion militar AN-26, inscriptionat MApN, care a aterizat pe Aeroportul Satu-Mare la orele 16.23.
Actori si prieteni isi iau ramas bun de la regizor la Cercul Militar National Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus, la ora 9.45, la Cercul Militar National din Bucuresti, unde prietenii, colaboratorii si toti cei interesati pot sa isi ia ramas bun de la cunoscutul regizor incepand cu ora 12.00.
In anul 2002, fostul poligon militar de la Vama Veche a fost desfiintat pe motiv ca facea umbra degeaba pamantului… cu potential rezidential.
De altfel, aceasta manifestare se doreste a fi mai mult o reuniune cu scopul initierii unor relatii de colaborare a marilor producatori de echipamente din domeniul militar si al securitatii civile si militare decat o expozitie in acceptiunea clasica a cuvantului‚ la care expozantii sa fie interesati cu precadere de vanzarea catre potentiali clienti a propriilor produse, au aratat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, Cristian Geamanu si Romeo Oita, presedintele si, respectiv, CEO NDE.
• De ce si-a controlat Presedintele tiroida, ficatul si colonul la Spitalul Militar? Presedintele Traian Basescu s-a aflat sambata, timp de doua ore, la Spitalul Militar Central pentru un control la tiroida, au declarat, azi, pentru Mediafax, surse medicale.
Potrivit procedurilor legale, a fost sesizat Parchetul Militar, iar seful statului Major al Fortelor Terestre a numit o comisie de cercetare a imprejurarii producerii incidentului.
Seful statului major al armatei, generalul Stefan Gusa, si seful statului major al trupelor de graniceri, colonelul Petre Geanta, s-au opus solicitarii de ajutor militar din partea URSS.
google-analytics.com