Cautare

2849 de rezultate pentru "soare vasile" (2.76 secunde)
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
In loc sa-si prezinte imediat demisia, ca un adevarat barbat, coplesit de onoarea si demnitatea postului ce i s-a incredintat, ministrul Vasile Blaga a recurs la strategia celei mai jalnice tate de mahala. ... Vasile Blaga a trecut direct la amenintari:
Nici picior de salvamar sau de forte de ordine, iar unicul angajat al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral se odihnea sprijinit in lopata, doborat de soare si caldura. ... De sezlonguri, umbrele de soare, dusuri sau alte astfel de "minuni" nici vorba.
- obligatoriu sa purtati ochelari de soare in intervalul 9:00 - 17:00. ... Soferul trebuie neaparat sa poarte ochelari de soare, categoria 3 si UV400, de culoare gri sau maro (nu estompeaza culorile, mai ales culorile semafoarelor). Eu am avut ochelari de soare de culoare maro deschis.
Eclipsa totala de Soare pe 21 august, vizibila in Europa Pe 21 august va avea loc cea de-a XI-a eclipsa de Soare din secolul acesta. ... Totodata, va fi prima eclipsa totala de Soare care va trece peste Statele Unite ale Americii in secolul curent, scrie mediafax.ro.
Cristina Cojucar) In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.
Protejarea parului cu Subtil Sun Care Subtil a creat Sampon pentru par si corp Sun Care, un produs bun dupa soare, cu Vitamina E antioxidanta si impotriva radicalilor liberi. ... Formula 2-in-1 a acestui sampon curata delicat parul si pielea care au fost expuse la soare.
Venus e prea aproape de Soare si e prea fierbinte, Marte e prea departe si e prea rece, dar Pamantul se afla exact unde trebuie - acolo unde e nici prea cald, nici prea frig, tocmai bine de trait.
Aceasta este, in opinia lor, explicatia pentru care insistam sa prelungim statul la soare chiar atunci cand suntem informati asupra riscurilor, in special in privinta cancerului.
Stim deja ca pielea bronzata te face sa arati mai sanatoasa si mai frumoasa, insa expunerea excesiva la soare nu este indicata.
Mariustuca.ro / 90% dintre cancerele de piele sunt provocate de expunerea la soare fara protectie (Autoare: Magda Marincovici) - Nu este soare, nu am nevoie de protectie, este o fraza pe care o auzim frecvent, dar care explica numarul mare al problemelor dermatologice provocate de razele ultraviolete.
Privitul direct la soare in timpul eclipselor solare nu este sigur decat in momentul in care astrul este acoperit in totalitate.
Sanatatea ochilor pe timp de vara se pastreaza cu lentilele Transitions de la Essilor Sanatatea ochilor pe timp de vara se pastreaza cu lentilele Transitions de la Essilor Vara, mai mult ca oricand, ochelarii de soare devin indispensabili pentru protejarea vederii de razele nocive directe si de cele care se reflecta din apa, nisip sau diverse obiecte stralucitoare.
ÈŠnainte de a trece la o analiza mai atenta, trebuie mentionat ca in luna ianuarie 2019 suntem foarte influentati de o eclipsa partiala de Soare si de o eclipsa totala de Luna.
Sa nu fii obtuz, sa-i privesti pe cei din jur, nici prieteni, nici dusmani, ci doar ca pe niste apropiati langa care iti duci viata sub soare. Si sa nu uiti, Optimistule, in pizda ma-tii, e loc pentru toata lumea sub soare! ... Este loc sub soare pentru toti.
Anisoara Soare din Teleorman participa la Piata Taraneasca din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Au mers de toate, ne-a spus Anisoara Soare. ... Au mers de toate, ne-a spus Anisoara Soare.
Anisoara Soare din Teleorman participa la Piata Taraneasca din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Au mers de toate, ne-a spus Anisoara Soare. ... Au mers de toate, ne-a spus Anisoara Soare.
google-analytics.com