Cautare

2849 de rezultate pentru "soare vasile" (2.90 secunde)
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un articol interesant despre celebra Insula Pacuiul lui Soare.
Este vorba despre Ionel Soare, cel care, in 2000, a castigat batalia pentru fotoliul de primar. Dar, sustine Ionel Soare si cei care il sprijina acum, faptul ca i-au fost furate din voturi si abandonate la Capidava, l-au facut sa piarda primaria.
Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare.. 88% din persoanele chestionate cunosc riscurile aparitiei cancerului de piele in momentul expunerii la soare, fara protectie.
Ce spun ochelarii tai de soare despre tine? ... Acest lucru este valabil si pentru selectarea ochelarilor de soare. ... Acestea includ, in special, ochelarii de soare, care pot schimba mult imaginea unei persoane, conform Lensa.
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Jurnalista Miriam Eugenia Soare a incetat din viata, dupa o lupta crancena cu o boala necrutatoare - mesajul postat pe pagina de Facebook, emotionant (Autoare:
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Majoritatea cancerelor de piele apar la persoanele varstnice in zonele corpului expuse la soare sau la persoanele cu un sistem imunitar slabit. ... Se pare ca factorul declansator esential ar fi o expunere excesiva la soare, mai ales in primii ani de viata.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Pacuiul lui Soare, comoara pierduta in adancul Dunarii In verile in care nivelul apei Dunarii scade, iese iveala una dintre cele mai misterioase cetati din Romania, Vicina, cunoscuta si sub numele de Pacuiul lui Soare.
Boli de la soare. ... Eritemul Terapie revolueionara pentru bolnavii de cancer pancreaticilor provocate sau agravate de prea mult soare, semnul vizibil, de alerta, cel mai frecvent este aparitia leziunii cutanate. ... Iata si cateva boli care urmeaza aceast traseu atunci cand stam prea mult la soare.
Paradisul antic de la Pacuiul lui Soare (Autori: ... Insula care adaposteste de mii de ani antica cetate Vicina este un astfel de loc, cunoscut si sub numele de Pacuiul lui Soare.
Desi melanomul malign este foarte rar in copilarie, copiii si adultii care sunt supraexpusi la soare si sufera arsuri severe prezinta un risc crescut la dezvoltare a melanomului malign ulterior.
Cel mai bun mod de a preveni aparitia keratozelor actinice este sa te protejezi de soare.
Oamenii cu pielea alba, par blond sau roscat si ochi de culoare albastra, verde sau cenusie au un risc crescut de a dezvolta una sau mai multe keratoze actinice (KA), daca petrec mult timp la soare si ating varste inaintate.
Mentalul iti este bine sustinut de conjunctia dintre Soare si Mercur in Semnul Fecioarei, de aceea profita de aceste zile si alcatuieste-ti planuri pe termen lung. ... Luna tranziteaza Semnul Berbecului, iar conjunctia Soare-Mercur din Semnul Fecioarei iti ofera ajutoare minunate in ganduri, vorbe si fapte.
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
Ioan Soare insa o tine una si buna: ... Comuna a capatat un primar pesedist, pe Gheorghe Popescu, cu care Ioan Soare, edilul din Cogealac, recunoaste ca nu se intelege prea bine, ba chiar deloc.
google-analytics.com