Cautare

1264 de rezultate pentru "serviciul trezire" (3.54 secunde)
Informatii numere telefon Serviciul Informatii in limba romana (118.932). Serviciul Informatii in limba maghiara (118300).
Presa din Germania anunta ca doctorii au oprit procesul de trezire a septuplului campion mondial de Formula 1 din cauza unor complicatii aparute in ultimele zile, scrie publicatia Focus. ... Infectia a fost tratata cu antibiotice iar din acest motiv procesul de trezire din coma a fost ingreunat.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
- In structura organizatorica a Consiliului de monitorizare functioneaza Cabinetul presedintelui, vicepresedintele, Serviciul inspectorilor de monitorizare, Compartimentul audit si Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ. ... Serviciul inspectorilor de monitorizare Art.
El deranja nu doar prin ceea ce scria, ci mai ales prin faptul ca planuia sa puna bazele unei organizatii independente, aflate in afara controlului francmasoneriei, de trezire si promovare a spiritului romanesc si de refacere a Daciei mari.
superficial, adanc sau aflat in trezire. ... De cele mai multe ori, senzatia este determinata de lentoarea perioadei de trezire. Ar putea sa nu semnifice nimic sau doar o ameteala in timpul somnului sau o tensiune crescuta.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Dar ea nu va disparea de la sine daca nu se produce o trezire spirituala . Trezire care presupune, ca moment obligator, expunerea in limbaj comun a unei noi paradigme menita sa contina modalitatile prin care se va obtine o transformare de proportii a societatii.
Cu ajutorul acestui sirop se poate obtine o adormire rapida si un somn profund in timpul noptii si energie la trezire.
Incet-incet articulatiile devin rigide, mai ales dimineata la trezire. ... Cand trebuie mers la medic Cand durerile de degete la maini sunt frecvente, cand apare amorteala, intepenirea articulatiei, mai ales dimineata la trezire si depaseste 30 minute, este necesara adresarea la medicul reumatolog, fiind posibila o poliartrita.
In general, hipertensiunea arteriala se manifesta la persoanele de 50 si 60 de ani si apare initial dimineta, la trezire, dar, ulterior, si pe parcursul zilei Starea generala de rau, nelinistea, tremuraturile pot fi semne ale hipertensiunii arteriale nediagnosticate.
Serviciul Public de Salubritatea (SPS) va detine, de saptamana viitoare, suprematia pe piata din Banie nu numai in acte, ci si pe teren. Rivalul acestuia, SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, va parasi municipiul, dupa ce, mai bine de patru ani, a impartit acelasi teritoriu cu serviciul primariei.
Romprest a preluat serviciul de salubritate in sectorul 1 in 2008, un contract pe 25 ani in valoare de 450 milioane de euro. ... Si in sectorul 5, Romprest executa serviciul de salubrizare in baza unor contracte atribuite direct, fara negociere, de primaria generala a Bucurestiului.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
359/2005 prevede ca serviciul militar obligatoriu se va desfiinta dupa 1 ianuarie 2007, insa aceasta actiune a fost devansata de o hotarare a Ministerului Apararii Nationale (MApN). ... Serviciul militar in Europa Fortele armate belgiene au fost complet profesionalizate in anul 1995.
Obiectiv, se caracterizeaza prin ochi rosu care poate fi asociat cu edemul (umflarea) pleoapelor, secretie conjunctivala mucoasa sau purulenta, lipirea pleoapelor dimineata, la trezire. ... In cadrul Centrului nostru, serviciul de Oftalmologie va sta la dispozitie pentru un diagnostic rapid si precis
Faptul ca presedintele Traian Basescu nu a avut o reactie dura la adresa conducerii SPP l-a mirat intr-o oarecare masura pe Mircea Gainusa, in schimb nu l-a luat deloc prin surprindere ce a avut de transmis Serviciul, si anume faptul ca supararea colonelului Mircea Gainusa ar fi fost cauzata de implinirea varstei de pensionare.
Serviciul Roman de Informatii (SRI), Serviciul de Informatii Externe (SIE), Directia Generala de Informatii a Apararii (DGIA, serviciul secret al Armatei) si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI, serviciul secret al Ministerului Administratiei si Internelor).
Cand era pe punctul de a concesiona Serviciul Public de Salubritate, executivul Primariei Craiova a decis sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua aceasta masura.
In document se arata ca, in cele 12 luni de la inceputul anului, au fost efectuate lucrari de reparatii la cladirea in care se afla la ora actuala Serviciul Public Crese - Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Serviciul ADPP, APIA, Biroul de Carte Funciara, biroul Muzeului de Arheologie "Callatis", precum si reabilitarea cladirii repartizate, tot cu ocazia sedintei din luna decembrie, Fiscului din oras.
google-analytics.com