Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (4.10 secunde)
Cati bani ar putea aduce la buget si ce va insemna asta pentru clienti. ... Cu cat este mai mare taxa bancara bancile sunt mai motivate sa gaseasca modalitati de a transfera povara taxei catre clienti.
Mai mult decat atat, calitatea net superioara a produselor a atras an de an tot mai multi clienti, gradul de loialitate al acestora fiind net vizibil in raport cu alte branduri.
Compania IT Asesoft Distribution vrea pentru anul viitor dezvoltarea marcii proprii de monitoare LCD, Horizon, prin atingerea unei cote de piata de 10% si pastrarea primului loc între marcile românesti de monitoare LCD, a anuntat ieri compania.„În ultimii doi ani, piata de monitoare a cunoscut o transformare rapida, astfel ca, în prezent, 94% dintre clienti se îndreapta catre monitoarele LCD si doar 6% catre cele cu tub catodic.
informarea si cresterea increderii actualilor si potentialilor clienti, atragerea unora noi, rezolvarea problemelor la nivel personal cu ei.
"Sunt comenzi de la clienti din toata tara." Pcfun.ro si pcgarage.ro, doi dintre cei mai mari retaileri online locali - controlati de omul de afaceri Marius Ghenea -, anuntau duminica pe site ca vor avea in stoc tablete iPad 2 peste 11 zile.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
"Am obtinut rezultate incurajatoare in trimestrul trei din 2011, atat ca venituri, cat si ca numar de clienti:
se vor transforma in clienti multumiti, care la randul lor vor aduce noi clienti, contribuind astfel prin recomandari la promovarea afacerii dvs.
Insa, din cauza zonei cu risc sportiv maxim, cum spune in gluma Mosul, pub-ul nu poate primi clienti in timpul meciurilor de fotbal programate pe arena Ilie Oana. In lipsa de clienti permanenti, Doroftei are probleme si cu ospatarii.
Fiind vorba despre preluarea gunoiului menajer, dar si a celui provenit din exploatarea navelor, afacerea in cauza aduce prestatorului incasari de milioane de dolari anual, in conditiile in care serviciul cu pricina are caracter de monopol pe platforma portuara.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
Raiffeisen Exclusive a sarbatorit un an de activitate a serviciului de private banking la clubul Fratelli din Bucuresti, alaturi de peste 200 de clienti de top. ... Serviciul Raiffeisen Exclusive, lansat de Raiffeisen Bank in 2006, este dedicat clientilor sai de top, persoane fizice.
Lista neagra din cadrul Legii 363/2007, intocmita pentru a garanta faptul ca este clar pentru comercianti si clienti ce anume este interzis, cuprinde: ... creeaza falsa impresie ca serviciul post-vanzare furnizat pentru un produs este disponibil intr-un stat membru altul decat cel in care este vandut produsul.
Banca are in prezent un portofoliului de depozite de peste 2,7 miliarde euro, peste 600.000 carduri si 3 milioane de clienti.
Cu toate ca Kiwi Finance nu are, deocamdata, incheiate protocoale de colaborare (de la care primeste un venit) decat cu 13 banci, comisionul fiecarui consultant al sau este platit indiferent de banca unde clientul sau a incheiat contractul de creditare, adica si in situatia in care respectiva banca nu plateste (pentru ca nu are contract de colaborare) firmei Kiwi Finance onorariul pentru serviciul prestat de a-i aduce noi clienti.
Electrica SA a decis sa externalizeze serviciul de citire a contoarelor pentru cele trei filiale de distributie a energiei electrice, ramase inca in proprietatea statului:
Directia principala de investitie a companiei DCS va fi extinderea accesului la Internet, care reprezinta, in acest moment, serviciul cu cea mai importanta pondere in cresterea veniturilor.
Consecintele imediate pentru membrii din Baroul traditional, avocatii vechi, sint scaderea numarului de clienti, in esenta a veniturilor. ... Piata trebuie sa fie aceea care alege produsul sau serviciul si in nici un caz vreo regula impusa artificial, data pentru a multumi o minoritate in detrimentul tuturor.
Pana sa-si dea seama ce i se intampla, clientul este anuntat ca tocmai ce i s-a emis si factura curenta si ca poate beneficia de serviciul Distrigaz, daca achita: ... De la Serviciul comercial al Distrigaz Sud i se comunica:
Pentru a continua apasa pe https://www.raiffeisen.ro“.Clientii Bancpost au mai fost supusi, pe 7 februarie, unei tentative de frauda prin intermediul internetului, în urma careia institutia de credit a atras atentia ca nu trimite niciodata e-mail-uri sau mesaje prin care sa solicite informatii confidentiale, precum codul PIN al cardurilor sau conectarea la serviciul Fastbanking.
google-analytics.com