Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (2.97 secunde)
De la inceputul acestui an, hotelurile din toata tara se bat in oferte pentru a castiga clienti in plus, deoarece criza a scazut incasarile cu aproape 30% fata de anul trecut.
Asa a si fost pe vremea cand capitalismul functiona, iar bancile nu puteau prospera (si rezista) fara ca propriii lor clienti sa nu fie la randul lor castigatori in arena economiei de piata. ... nici nu isi are locul pentru a descrie relatia dintre banci si clienti pe meleagurile mioritice.
De asemenea, reprezentantii cablistilor din Romania au anuntat ca fac eforturi deosebite pentru a-si mentine numarul de clienti si pentru a nu creste tarifele abonamentelor la cablu TV.
Producatorii autohtoni fac promotii pentru a nu descuraja potentialii clienti. ... Promotii, promotii Nu la fel se intampla insa si la Craiova, unde Serviciul de inmatriculari auto spune ca numai abrogarea textelor de lege in vigoare ar putea suspenda taxa.
De asemenea, romanii au dovedit in anul trecut o puternica inclinatie catre serviciul de mesaje scrise. ... Unul dintre acesti furnizori alternativi, EUfonika, a anuntat recent atingerea cifrei de 10.000 de clienti, la doar doua luni de la lansare.
Car­durile co-brand BCR, serviciul Crediflex de la Credex, sau creditele Super Prompt de la EFG Retail Services vor satisface nevoile clientilor la fel de rapid si simplu ca si creditul doar cu buletinul.
Banca Comerciala Romana (BCR) renunta la unele comisioane percepute la operatiunile fara numerar efectuate prin conturile curente si le majoreaza pe cele la operatiunile cu numerar la nivelul fix de 10 lei sau 10 euro, in functie de moneda care vizeaza serviciul respectiv.
"Totusi, in cazul in care astfel de informatii/date au fost furnizate, clientii se pot adresa serviciului de relatii clienti", au precizat acestia. ... - Serviciul de asistenta al departamentului de Relatii cu clientii (clientii pot apela *222 sau accesand formularul de contact disponbil pe site:
§ Proxenetii contacteaza telefonic (la cererea clientilor) barbati tineri, printre care se afla si minori, carora le solicita servicii sexuale pentru clienti si le inlesnesc intalnirile cu clientii.
"Contractul cu gestionarul rampei ecologice se refera la serviciul de depozitare si are termeni stabiliti in functie de greutate (17,85 dolari pe tona de gunoi).
Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR va fi disponibil conform programului normal de functionare:
Va sti mai multe despre tine decat partenerul tau Google isi schimba politicile de confidentialitate, pentru servicii ca email, serviciul cautare, Google+ si Youtube.
Faptul ca presedintele Traian Basescu nu a avut o reactie dura la adresa conducerii SPP l-a mirat intr-o oarecare masura pe Mircea Gainusa, in schimb nu l-a luat deloc prin surprindere ce a avut de transmis Serviciul, si anume faptul ca supararea colonelului Mircea Gainusa ar fi fost cauzata de implinirea varstei de pensionare.
Serviciul Roman de Informatii (SRI), Serviciul de Informatii Externe (SIE), Directia Generala de Informatii a Apararii (DGIA, serviciul secret al Armatei) si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI, serviciul secret al Ministerului Administratiei si Internelor).
Cand era pe punctul de a concesiona Serviciul Public de Salubritate, executivul Primariei Craiova a decis sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua aceasta masura.
In document se arata ca, in cele 12 luni de la inceputul anului, au fost efectuate lucrari de reparatii la cladirea in care se afla la ora actuala Serviciul Public Crese - Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Serviciul ADPP, APIA, Biroul de Carte Funciara, biroul Muzeului de Arheologie "Callatis", precum si reabilitarea cladirii repartizate, tot cu ocazia sedintei din luna decembrie, Fiscului din oras.
Prezent la bilantul SRI de ieri, Traian Basescu a tinut sa laude serviciul, care, spre deosebire de alte institutii ale statului, nu a fost asa de rezistent la schimbare si a reusit sa se reformeze, potrivit NewsIn.
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
La baza demararii verificarilor a stat o informatie rezultata la audierea lui Claudiu Saftoiu, in calitate de director al SIE, potrivit careia Serviciul pe care il conducea ar fi interceptat convorbiri telefonice cu mandat de la procurorul general.
Serviciul Roman de Informatii nu confirma existenta unor tabere de antrenament Al-Qaida in Romania, dar sustine ca trei dintre suspectii retinuti la Roma au fost expluzati de la noi din tara pentru aceleasi acuzatii.
google-analytics.com