Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (2.69 secunde)
Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari. ... Intrebarea adresata de GdS a fost "Cati clienti cu carduri de debit de peste 3.000 de euro pe luna are unitatea bancara?".
Primele care au crescut comisioanele sunt bancile de top, care cumuleaza milioane de clienti in Romania.
Optiunea este gratuita si poate fi activata prin apel la serviciul Clienti. Prin activarea optiunii Roaming Europe, clientii au tarife cu pâna la 44 la suta mai reduse la convorbirile în roaming fata de tarifele standard în tarile europene.Cosmote a lansat I-ModeCosmote a lansat saptamâna trecuta serviciul I-Mode.
Acum serviciul aduce avantajul ca poate fi accesat printr-un singur numar, usor de retinut, usor de utilizat, prin apel telefonic si SMS.
Romprest a preluat serviciul de salubritate in sectorul 1 in 2008, un contract pe 25 ani in valoare de 450 milioane de euro. ... Si in sectorul 5, Romprest executa serviciul de salubrizare in baza unor contracte atribuite direct, fara negociere, de primaria generala a Bucurestiului.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
In calitate de francizat, sarcina dumneavoastra este sa gasiti teren, clienti, sa construiti sau sa subcontractati realizarea fundatiei, peretilor si acoperisului si sa supravegheati montarea sistemului de kituri. ... Nu se percepe redeventa pentru bauturi si celelalte produse ce se pot aditiona (cafea Manuel, patisserie Dolce vita).
Referitor la personale juridice trebuie mentionat faptul ca in fiecare zi cota de piata a CEC-ului pe acest segment de clienti creste.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Bancile au peste 25 milioane clienti Societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali aveau deschise la bancile comerciale, la 30 iunie 2005, 33.719.697 de conturi, potrivit unui raport al Bancii Nationale.
Exceptie fac week-end-urile, care vin cu o usoara scadere a afluentei de clienti. ... Hotelurile craiovene sunt pline Cu toate ca segmentul patru stele este reprezentat destul de bine, perspectiva unei afaceri infloritoare in domeniu nu este de neglijat, clienti existand inca de pe acum din belsug.
O crestere a fost sesizata si in magazinele mai mici, care se confrunta, la randul lor, cu o afluenta de clienti. "Avem mult mai multi clienti decat in lunile trecute. Daca inainte aveam cam 50 - 60 de clienti pe zi, acum numarul lor s-a dublat.
Acestea doar accepta moneda veche pentru depunerile in cont din partea clientilor si plata unor facturi din partea celor care nu sunt clienti. ... Am inteles de la unii clienti ca unele banci nu accepta preschimbarea decat pentru clienti.
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
Unii clienti zic ca nu vrem noi sa dam, insa nu e asa", a afirmat Maria Costea, vanzatoare la un chiosc de ziare. ... Sunt insa si clienti nemultumiti de situatie", a afirmat Alina Dinu, vanzatoare la un magazin din Craiova.
Chiar daca au semnat un contract prin care se obligau sa respecte anumite termene-limita, multi clienti ai bancilor le depasesc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Pentru a atrage cat mai multi clienti companiile din domeniul imobiliar dezvolta de cativa ani o noua stategie de piata. ... In timp agentiile imobiliare s-au confruntat cu clienti dornici sa achizitioneze imobile, dar care nu reuseau sa obtina creditele necesare in timp util.
In ultimele doua luni s-a constatat o crestere a numarului de clienti care solicita rescadentarea contractelor de leasing sau amanari la plata ratelor fata de perioada anterioara, fara a avea insa o statistica in privinta acestora.
google-analytics.com