Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (2.91 secunde)
„Cosmote estimeaza ca va atinge profit net în 2009“, se spune în comunicat.Afacerile operatorului au crescut în primele trei trimestre cu aproape 300%, la 105,2 milioane de euro, iar numai în trimestrul al treilea, veniturile s-au ridicat la 41,5 milioane de euro, comparativ cu nivelul de 12,5 milioane de euro, raportat în trimestrul al treilea din 2006.Achizitionarea Germanos, o adevarata afacerePortofoliul de clienti a crescut în trimestrul trei cu peste 600.000, dintre care 18% sunt abonati, ajungând la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
359/2005 prevede ca serviciul militar obligatoriu se va desfiinta dupa 1 ianuarie 2007, insa aceasta actiune a fost devansata de o hotarare a Ministerului Apararii Nationale (MApN).
Serviciul Public de Salubritatea (SPS) va detine, de saptamana viitoare, suprematia pe piata din Banie nu numai in acte, ci si pe teren. Rivalul acestuia, SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, va parasi municipiul, dupa ce, mai bine de patru ani, a impartit acelasi teritoriu cu serviciul primariei.
Programul zilei de joi 28 iunie la Campionatul European de fotbal - EURO 2012, in Polonia si Ucraina, competitie care se desfasoara in perioada 8 iunie - 1 iulie: Semifinala 2 (Varsovia) : 21,45 (ora Romaniei): GERMANIA - ITALIA la TVR 1 si Dolce Sport 1.
Alaturi se afla Hotel Restaurant Dolce Vita. ... In dreapta, o zona impadurita desparte Hanul Vlasiei de vecinul sau, Hotelul Restaurant Dolce Vita.
• Un cititor ne-a semnalat, in jurul orei 19.00, ca providerul de cablu Dolce transmitea la acea ora emisia RTV-Ghita.
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a explicat ce risca Rapidul dupa ce a cerut insolventa la tribunal, informatie publicata in premiera de www.dolcesport.ro acum trei saptamani si negata la acea vreme de Copos.
Vineri, 13 septembrie - Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, ora 19.00, Dolce Sport - Pandurii Targu Jiu - Dinamo, ora 20.30, Digi Sport Sambata, 14 septembrie - Steaua - Sageata Navodari, ora 19.00, Digi Sport Duminica, 15 septembrie - Corona Brasov - Gaz Metan Medias, ora 17.00, Digi Sport - Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna, ora 19.00, Digi Sport - Universitatea Cluj - CFR Cluj, ora 21.30, Digi Sport Luni, 16 septembrie - FC Viitorul - FC Botosani, ora 19.00, Digi Sport - Otelul Galati - Astra Giurgiu, ora 19.30, Dolce Sport - FC Vaslui - ACS Poli Timisoara, ora 21.30, Digi Sport
L-am urmarit pe Mutu in conferinta de presa de ieri de pe Dolce Sport. ... "N-am mai vazut asa ceva in fotbalul nostru", observa ziaristul Radu Oprisan in studioul Dolce.
In tur, scorul a fost 2-2. Steaua va afla vineri, la tragerea la sorti, adversara din play-off, LIVE pe Dolce Sport. ... dolce-sport.ro
GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:Echipele probabile: ... GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:
"La Dolce Vita" in centrul Tiraspolului Iar prin fata panoului electric trec camioane care par ca mai stau intr-un surub si jeepuri de lux, unele dupa altele.
Dupa ce si-au facut curatenia de primavara, bancherii si-au dat seama ca in decursul unui an au ramas fara vreo 5 milioane de clienti. Ultimele date furnizate de Banca Nationala a Romaniei indica o scadere a numarul de clienti bancari, de la 23,8 milioane la 18 milioane.
BRD a organizat la Galati, pe parcursul a doua zile, reuniuni de afaceri cu clienti ai bancii din judetele Galati si Braila.
Din categoria firmelor pe care puteti conta ca si clienti fac parte si cele de retail, indiferent de tipurile de produse/servicii pe care le comercializeaza.
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele.
Mii de clienti ai bancilor s-au trezit de-a lungul timpului restantieri fara sa stie la institutiile de credit la care au apelat, desi credeau ca si-au platit datoriile si si-au lichidat conturile. ... „Este vorba de comunicarea între banca si clienti.
„Printre motive vom regasi lucruri legate de ancora personala, dorinta de libertate de actiune, dar si dorinta de a câstiga mai mult, de a face lucrurile mai bine, fara a depinde de regulile impuse de organizatie“, noteaza www.121.ro, subliniind faptul ca nu de putine ori exista cazuri în care angajatul, care, evident, îsi face o firma în acelasi domeniu de activitate, pleaca si cu o parte din clienti.
Motivul principal este acela ca BNR vrea mai multa siguranta la creditare, însa criza financiara din SUA s-a transformat într-un motiv secundar atât pentru banci, cât si pentru clienti sa fie mai prudenti la capitolul credite.
Acum si la nivel oficial, unele unitati bancare au recunoscut ca duc lipsa de clienti noi la împrumuturi, mai ales la cele ipotecare.
google-analytics.com