Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (4.54 secunde)
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
Polonia - Grecia, 8 iunie, ora 19:00 - TVR 1 Rusia - Cehia, 8 iunie, ora 21:45 - Dolce Sport Grecia - Cehia, 12 iunie, ora 19:00 - Dolce Sport Polonia - Rusia, 12 iunie, ora 21:45 - TVR 1 Cehia - Polonia, 16 iunie, ora 21:45 - Dolce Sport Grecia - Rusia, 16 iunie, ora 21:45 - TVR 1 GRUPA B:
Reproduc un comentariu de pe Facebook, referitor la expresia dolce farniente. ... Lectia italiana de viata pe care o parcurge personajul este concentrata in expresia DOLCE FARNIENTE.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
CEHIA - PORTUGALIA (Varsovia, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 22 iunie: ... GERMANIA - GRECIA (Gdansk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 23 iunie: ... SPANIA - FRANTA (Donetk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 24 iunie:
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
ROMTELECOM (TELEKOM ROMANIA) Noile numere pentru clienti Telekom Romania Relatii cu Clientii Telekom Romania - 1234 / 0766.12.1234 - apel gratuit din reteaua Telekom Romania si Telekom Romania Mobile;
Twente Enschede - Steaua Bucuresti (Pro TV, in tur 1-0), Valencia - Stoke (1-0), Athletic Bilbao - Lokomotiv Moscova (Dolce Sport 2, 1-2), PAOK Salonic - Udinese (Dolce Sport 1, 0-0), PSV Eindhoven - Trabzonspor (2-1), FC Bruges - Hannover (1-2), Standard Liege - Wisla Cracovia (1-1);
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Toate pachetele includ abonamentul maxim de televiziune cu 119 canale, Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim (prin satelit) cu 99 canale, si voce fixa sau voce fixa si internet, menite sa permita personalizarea ofertei in functie de nevoile efective ale unei gospodarii.
Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti. ... "Inainte de Paste cu cateva zile, am avut clienti foarte multi. ... Am avut clienti ale caror bijuterii nu erau in stare buna, pe care insa i-am refuzat.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
- In structura organizatorica a Consiliului de monitorizare functioneaza Cabinetul presedintelui, vicepresedintele, Serviciul inspectorilor de monitorizare, Compartimentul audit si Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ. ... Serviciul inspectorilor de monitorizare Art.
Totalul clientilor nebancari si neguvernamentali inregistrati in luna martie, la nivelul Constantei, era de 707.144, din 17.964.661 clienti, la nivel national, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.
Din ce în ce mai multi clienti ai bancilor obtin credite nu direct de la ghiseu, ci prin intermediari care se ocupa numai cu brokeraj bancar. Sunt asa-numitele birouri de credite, care sunt platite de unitatile bancare si nu percep comisioane de la clienti.
google-analytics.com