Cautare

1712 de rezultate pentru "service televiziune romtelecom" (2.58 secunde)
Trebuie spus insa ca IEBA Trust face parte, alaturi de Credit First Suisse Boston, din consortiul care ii va furniza Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei servicii de consultanta in procesul de listare la o bursa internationala a actiunilor detinute de stat la RomTelecom.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
In Bucuretti, numarul local format din tapte cifre va fi precedat de prefixul "021" sau "031".Totodata, se va modifica ti formatul actual al numerelor scurte, aparand o diferenta clara intre numerele pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) ti numerele prin care se furnizeaza servicii de interes general la nivel local in judete (Jandarmerie, taxi, "alo, domnule primar", diferite servicii de deranjamente utilitati etc.).
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Peste 99% din nume-rele alocate in domeniul 0Z=02, detinute de noua companii In prezent, pe plan local, in domeniul telefoniei fixe, din totalul de 11.293.330 de numere din domeniul 0Z=02, 11.290.000 sunt numere geografice alocate catre noua companii, restul de 3.300 reprezentand numere scurte, detinute exclusiv de Romtelecom.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Dar la BCR, CEC, Romtelecom si cite alte companii vindute de diversele guverne postdecembriste, pe sume modice, "investitorilor strategici "? ... investitorul Romtelecom este al statului elen, investitorul din Electrica Sud apartine statului italian, popoare care, iata, s-au ales cu plasamente in Romania.
Vox News - cea mai noua televiziune de stiri, se lanseaza luni, 16 noiembrie, pe piata audiovizualului din Romania - emite pentru inceput cu "o grila restransa", care cuprinde emisiunile in direct "Romania Vox Magazin", moderata de Nicoleta Cone si difuzata incepand de luni, intre 16.00 - 19.00, "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi (difuzata de luni, intre orele 19.00 - 22.00), si "Zece plus", cu Cristian Gava (difuzata incepand de luni, in intervalul 22.00 - 01.00).
si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. ... Totodata, Nick Jr., o televiziune dedicata prescolarilor si mamelor, va intra ingrila Telekom initial in versiunea originala si va fi localizat complet incepand din luna aprilie.
Potrivit acestei stiri, Telekom, gigantul din telecomunicatii, ar urma sa-si reorganizeze afacerea din Romania, atat din telefonia mobila, cat si din televiziune, acolo unde are Telekomsport. ... Francezii ar putrea prelua partea de telefonie mobila, iar RDS ar lua bucata din Telekom care tine de televiziune.
Pe locul patru se situeaza Logan cu un grad de notorietate spontana de 14,2%, urmat de Borsec cu 13,5%, Izvorul Minunilor cu 11,2%, Ursus 9,2%, Romtelecom 8,8%, Frutti Fresh 8,4%, Dero 7,0%, Poiana 6,9%, Pro Tv 6,8%, Farmec 6,4% si Carpati 6,4%.
Pe locul patru se situeaza Logan cu un grad de notorietate spontana de 14,2%, urmat de Borsec cu 13,5%, Izvorul Minunilor cu 11,2%, Ursus 9,2%, Romtelecom 8,8%, Frutti Fresh 8,4%, Dero 7,0%, Poiana 6,9%, Pro Tv 6,8%, Farmec 6,4% si Carpati 6,4%.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
Pe de alta parte, jurnalistii din radio si televiziune invoca mai des presiunile politice decat cei din presa scrisa.
Aceasta va include si dezbateri intr-un ministudio de televiziune, care sa fie transmise prin intermediul satelitului sau al firmelor de cablu.
Televiziune, jurnalism 33. Premiul de excelenta pentru administrarea celui mai bun post romano-american de televiziune care a contribuit major la promovarea imaginii Romaniei in USA - Marian Avram - CREDO TV.
Acest Grup de initiativa constituit din membri ai PCR va da publicitatii un comunicat la Televiziune, pe 30 decembrie 1989, ora 19.32, in care specificau faptul ca adera la platforma-program a CFSN si a facut, totodata, apel la toti membrii PCR sa sprijine convocarea, in termenul cel mai scurt, a unui Con¬gres extraordinar al partidului, care sa hotarasca autodizolvarea PCR si sa predea in mainile poporului roman, prin CFSN, intregul patrimoniu al partidului.
Cozmin Gusa, Rares Bogdan, Monica Macovei si toata trupa din preajma lui Klaus Iohannis au incercat sa transforme situatia critica a postului de televiziune intr-o problema de suprimare a libertatii presei, desi ne aflam in fata unui furt al unei societati de televiziune pe baza unui fals in acte.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI), romanii vor beneficia pana atunci de opt retele nationale de televiziune digitala terestra.
google-analytics.com